't Restaurant

Adres
Friesestraatweg 13
9831TB Aduard
Telefoon
050 4031400
Dinerbon.com Aduard 't Restaurant
Dinerbon.com Aduard 't Restaurant
Dinerbon.com Aduard 't Restaurant

Bij Hotel Aduard in Groningen is er meer te doen dan overnachten. U kunt namelijk heerlijk eten in het Aduard restaurant. Het restaurant heeft namelijk een bijzonder kook proces. Dit proces wordt door de familie Kingma, eigenaren van het restaurant, hotel en de boerderij die in de omgeving staat, ‘Boer tot Bord’ genoemd. U kunt nu ook proeven wat het resultaat van dit proces is met een Diner Cadeau dinercheque.

Door het proces is elk ingrediënt door het keuken team persoonlijk gekweekt, gefokt en ingekocht. Dit houdt voornamelijk in dat de duurzaamheid en de kwaliteit van het eten altijd gegarandeerd kan worden. De familie Kingma doet dit al jaren, ook al voordat het razend populair werd. Doordat ze hier al jaren ervaring mee hebben kunnen ze de smaak die van de duurzame producten komt verfijnen tot het ongeëvenaard is in de wijde omgeving. Het ‘Boer tot Bord’ proces is zeker het proberen waard. Met een keuken van hoge kwaliteit en personeel dat uitermate vriendelijk is kan het restaurant een bijzondere ervaring leveren aan hun gasten. Ook de kinderen wordt goed voor gezorgd. Voor de kleintjes is een speciale kinderkaart samengesteld waar ze ongetwijfeld van zullen genieten. Ook is er een speciale kinder speelruimte waar ze nooit genoeg van krijgen. Een avondje uit eten bij Aduard is een plezier voor iedereen.

Kom dus snel een nachtje langs bij het restaurant en laat u verwennen door het personeel. U mag natuurlijk altijd betalen met een dinercheque van Diner Cadeau. Kom gezellig langs!