Abraham's Mosterdmakerij

Adres
Molenstraat 5
9967SL Eenrum
Telefoon
0595 - 491600
Dinerbon.com Eenrum Abraham's Mosterdmakerij
Dinerbon.com Eenrum Abraham's Mosterdmakerij
Dinerbon.com Eenrum Abraham's Mosterdmakerij

Als u wilt zien hoe mosterd wordt gemaakt moet u snel langs gaan bij Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant. Hier kunt u altijd langskomen voor een rondleiding of gewoon om even een blik naar binnen te werpen. Ook als u gewoon wilt eten en de gekkigheid van een fabriek niet bijster interessant vindt bent u van harte welkom. Het restaurant is niet alleen heel gezellig het is ook bijzonder. Eén van de muren, bijvoorbeeld, is een glazen wand. Door deze wand kunt u bij de fabriek naar binnen kijken. Het is een bijzondere ervaring. Een ervaring die u kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Bij Abrahams is de menu kaart niet heel breed, maar wat ze missen in kwantiteit maken ze meer dan goed met kwaliteit. Door voornamelijk gebruik te maken van dagverse streekproducten weten ze bij het restaurant het elke dag opnieuw voor elkaar te spelen om alles zelf klaar te maken. En dat terwijl het eten niet alleen van de hoogste kwaliteit is maar ook nog eens op een duurzame manier is klaargemaakt. Dit is een garantie van Abrahams.

Ook als u op zoek bent naar een locatie voor groepsarrangementen kunt u bij het restaurant terecht. Kijk wel even op de website of het mogelijk is. Weet dat Abrahams u met veel plezier tegemoet komt.

Reserveer snel een tafeltje in dit leuke restaurantje. Het gastvrije personeel staat in ieder geval te popelen om u eens goed te verwennen. Dat doen ze ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen.