Eetcafe de Gans

Adres
Diephuisstraat 6
9714 GW Groningen
Telefoon
050-5790448
Dinerbon.com Groningen Eetcafe de Gans
Dinerbon.com Groningen Eetcafe de Gans
Dinerbon.com Groningen Eetcafe de Gans
Dinerbon.com Groningen Eetcafe de Gans
Dinerbon.com Groningen Eetcafe de Gans

Het gezellige eetcafé de Gans vindt u in de Korrewegbuurt in Groningen. De Gans is al jarenlang het adres voor een sfeervol diner. Iedereen uit Groningen en de omgeving weet dat. Het mooiste is dat tegenwoordig u hier ook met uw Dinerbon kunt betalen. De naam zegt het al, maar in de Gans speelt de gans een grote rol in zowel het interieur als de menukaart. Toch steelt iets anders pas echt de show; de bediening bij de Gans is ongeëvenaard. De oprechte persoonlijke aandacht laat niemand onberoerd. Gasten gaan na bezoek met een opgeladen en opgetogen gevoel naar huis. Ook op beoordelingssites zoals iens krijgen wij hoge cijfers voor onze bediening.

Dan de menukaart. Hierop staan internationale gerechten die door ons op unieke wijze zijn geïnterpreteerd. Wij gebruiken in onze keuken enkel biologische producten uit de streek; eerlijk en heerlijk dus. Het restaurant biedt plek aan 55 couverts en u kunt tot 10-12 personen a la carte bestellen. Bent u met een grotere groep dan overleggen wij graag over een heerlijk 3-4gangen menu. Een specialiteit van de Gans zijn de diverse gerechten die wij gewoon bij u aan tafel bereiden.

Bij de Gans is er veel aandacht besteed aan het inspelen op allerlei dieetwensen. Als u dit bij uw reservering aangeeft dan zorgen wij altijd voor overheerlijke gerechten aangepast aan uw wensen. De wijnen zijn ook zeker even het noemen waard. Wij hebben een speciale wijnentap zodat wij vele wijnen per glas kunnen schenken.

Zien wij u snel in eetcafé de Gans? Vergeet uw Dinerbon niet.