Eetcafe t Koetshuys

Adres
Blekerstraat 22-24
9718 EC Groningen
Telefoon
050 - 3130511
Dinerbon.com Groningen Eetcafe t Koetshuys
Dinerbon.com Groningen Eetcafe t Koetshuys
Dinerbon.com Groningen Eetcafe t Koetshuys
Dinerbon.com Groningen Eetcafe t Koetshuys

U bent van harte welkom met uw Dinerbon bij Eetcafé ’t Koetshuys in de mooie Schildersbuurt in Groningen. In 2008 opende Hans Koetsier ’t Koetshuys hier aan een gezellig horeca pleintje. ’t Koetshuys is gesitueerd in een prachtig oud pand uit de 19e eeuw en heeft een warme en stijlvolle inrichting. Het motto van Hans Koetsier is “zorg voor je gasten zoals je ze thuis ontvangt” en dit merkt u. In de twee eetgedeeltes, aan de royale bar of op het gezellige terras; u bent altijd welkom voor een hapje en een drankje.

Op de kaart van ’t Koetshuys staan gerechten uit de Franse keuken, maar ook specialiteiten uit andere werelddelen. Ook treft u de vertrouwde eetcafé klassiekers aan op hun kaart. De visie die in alle gerechten doorklinkt is dat lekker en verrassend eten niet duur hoeft te zijn. Het keukenteam maakt bijna uitsluitend gebruik van verse producten en wil zoveel mogelijk in eigen keuken bereiden. De kaart wordt om de paar maanden helemaal vernieuwd, afhankelijk van het seizoen.

Op de wijnkaart is met veel zorg en aandacht een veelzijdige selectie wijnen samengebracht. De wijnen komen uit een groot aantal verschillende wijnlanden. Van Pinot Noir van Louis La Tour tot de biologische Grüner Veltiner; een wijnliefhebber zal zich hier zeker mee kunnen vermaken. Daarnaast heeft de bar van ’t Koetshuys een aantal goede (speciaal)bieren op de tap en op de kaart staan.

Naast al dit lekkere en kwalitatief goede eten, staan goed gastheerschap en persoonlijke aandacht voor de gasten centraal. Met uw Dinerbon bent u van harte welkom dit eens zelf te komen ervaren.