El Txoko

Adres
Oude Kijk in 't Jatstraat 53
9712 EC Groningen
Telefoon
050-3114555
Dinerbon.com Groningen El Txoko
Dinerbon.com Groningen El Txoko
Dinerbon.com Groningen El Txoko

Om echt Spaans te genieten hoeft u niet langer de grens over. In Groningen kunt u ook terecht en dat is een stuk dichter bij. In de gezellige studentenstad vindt u restaurant El Txoko, waar ze het beste uit de Spaanse keuken voor u op tafel zetten. Hun gerechten komen namelijk uit Baskenland, de provincie in Spanje met de meest gewaardeerde keuken. Door een persoonlijke en informele sfeer voelt u zich direct thuis. Het is ook zeker een pluspunt dat u kunt betalen met een Dinerbon.

De bewoners uit de omgeving van El Txoko weten precies waar ze terecht kunnen als ze een avondje zonder zorgen uit eten willen. Want bij El Txoko staat de gast altijd centraal. Het gastvrije personeel zal alles uit de kast halen om u op uw wenken te bedienen. Ook de keuken stroopt de mouwen op om voor u een heerlijke maaltijd te serveren. Bij de lunch resulteert dit in een prachtige lunchkaart vol met Spaanse lunch specialiteiten. De formule voor het diner is net even anders. Dan pakt u zelf het aantal ‘pinxtos’ dat u wilt hebben uit de gekoelde vitrine op de bar. Pinxtos zijn de beroemde Spaanse eenhapsgerechtjes aan een prikkertje. U bewaart de prikkertjes en rekent het aantal prikkertjes dat u heeft na uw maaltijd af. Zo eet u lekker in uw eigen tempo zonder afhankelijk te zijn van de bediening. Eventueel neemt u zelfs plaats aan de bar tussen de andere gasten die zich vermaken en zich tegoed doen!

De hele ervaring is compleet door de sfeervolle ruimte. Het gevoel dat in de echte Spaanse Cantinas hangt is hier perfect nagebootst. Het voelt alsof u daadwerkelijk in Spanje zit. Een avondje El Txoko is een onvergetelijke ervaring. Al helemaal als u betaalt met een dinerbon van Diner Cadeau.