Javaans Eetcafe Groningen

Adres
Schuitendiep 33
9711 RA Groningen
Telefoon
050-3603631
Dinerbon.com Groningen Javaans Eetcafe Groningen
Dinerbon.com Groningen Javaans Eetcafe Groningen
Dinerbon.com Groningen Javaans Eetcafe Groningen

Al ruim veertien jaar kunt u echt authentiek Javaans eten in Groningen. De echte kenners weten al net zo lang dat een maaltijd bij Javaans eetcafé Groningen meer is dan alleen voedsel. Het is een ervaring, een ervaring die van ongekende hoogte is. Geef deze ervaring nu ook cadeau met een dinercheque van Diner Cadeau.

Er zullen u drie dingen opvallen zodra u het restaurant binnenloopt. U wordt warm onthaald door de driehonderd houten tempelwachters, de buitengewone geuren uit de keuken en de warme glimlach van het gastvrije personeel. U zult een hele avond het gevoel hebben dat u op het Indonesische eiland Java bent beland. De belangrijkste factor hiervan zijn de complexe geuren die uit de keuken komen. In de keuken wordt alleen gekookt met de beste ingrediënten. De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd terwijl er ook met een nauwlettend oog op de duurzaamheid gelet. Hierdoor kan een menu worden opgesteld dat u een hele avond meeneemt op een culinaire reis over het prachtige eiland. Ook smaken van het Europese continent komen langs. Wist u bijvoorbeeld dat bij een Indonesische rijsttafel een Affligem biertje perfect smaakt. U zult verbijsterd zijn als u aan het eind van de avond gewoon in Groningen blijkt te zijn. 

Als u wilt weten wat dit geweldige restaurant voor u in petto heeft dan moet u niet te lang wachten en gewoon eens langs komen. Het is een ongedwongen avondje puur genieten. Die u nu kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.