Theaterdiner aan de Gracht

Adres
Spilsluizen 9
9712NR Groningen
Telefoon
050 3120438
Dinerbon.com Groningen Theaterdiner aan de Gracht
Dinerbon.com Groningen Theaterdiner aan de Gracht

Aan de Spilsluizen in Groningen staat het bijzondere restaurant Theaterdiner aan de Gracht. U kunt hier nu terecht met uw dinerbon! Naar dit restaurant gaat u als u een bijzondere en gezellige avond wilt beleven. Zo kunt u tijdens uw diner genieten van een van de twee interactieve en hilarische theaterprogramma’s, want bij Theaterdiner aan de Gracht zult u alleen maar lachen, gieren en smullen! Iedereen is welkom bij het Theaterdiner, neem dus gerust uw kinderen, vrienden en familie mee, en trakteer ze met uw dinerbon! Het personeel van het Theaterdiner is vriendelijk en werkt hard om u een perfecte avond te laten beleven. U zult dus zeker alleen maar kunnen genieten bij Theaterdiner aan de Gracht!

Ook wordt er in de keuken hard gewerkt om u een perfecte avond te geven. Zo worden er verschillende soorten heerlijke gerechten bereid. Er is stokbrood met kruidenboter, soep van de dag, koude gerechten zoals een vegetarische couscoussalade met geitenkaas, dadels en appel, warme gerechten met zoals een varkensprocureur met bosbessensaus en spekjes, en natuurlijk ook heerlijke desserts zoals huisgemaakte bavaroise, pannacotta en chocolademousse. Ook is het eten van hoge kwaliteit. Dit komt doordat de koks de gerechten met veel passie en liefde bereiden. Ideaal voor uw dinerbon! Bij Theaterdiner aan de Gracht is er voor ieder wat wils. Dus kom lekker smullen en uw buik vullen!

De zaal is om 18:30 uur geopend en om 19:00 uur is de aanvang. Wees op tijd, zodat u heerlijk kunt genieten van uw dinerbon en een geweldige avond!