Grande Pizzeria Ristorante

Adres
Piepke 4
9351 AH Leek
Telefoon
0594 696374
Dinerbon.com Leek Grande Pizzeria Ristorante
Dinerbon.com Leek Grande Pizzeria Ristorante
Dinerbon.com Leek Grande Pizzeria Ristorante
Dinerbon.com Leek Grande Pizzeria Ristorante

In het westen van de provincie Groningen vind je het plaatsje Leek. Hier staat het Italiaanse restaurant Grand Pizzeria Ristorante, waar je met je dinerbon kunt genieten van pizza’s, pasta’s en vlees- en visgerechten.

Buon appetito!

Op het menu van dit gezellige restaurant vind je alle bekende gerechten uit de Italiaanse keuken, soms met een kleine ‘Leekse’ twist. Om de smaakpapillen op stoom te brengen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bruschetta met tomaat en mozzarella, carpaccio van ossenhaas of zalm, een selectie van antipasti, of een bordje met diverse salamisoorten. Vervolgens sta je voor een moeilijke keus: want ga je voor pizza, pasta of een van de vlees- of visgerechten?

Meer dan een ronde schijf met kaas en veel tomaten

Wanneer Andre van Duin dit wereldberoemde gerecht bezingt, beschrijft hij het als een ronde schijf met veel tomaten. Maar een pizza is natuurlijk veel meer dan dat. Bij Grand Pizzeria Ristorante heb je de keus uit meer dan zestig verschillende pizza’s waar je jouw dinerbon voor kunt inwisselen. De bekende pizza’s vind je bij dit restaurant allemaal terug, zoals de Pizza Funghi (met champignons), Pizza Peperoni (met pikante salami) en de Quattro Formaggi (met vier verschillende kazen). En hier houden ze ook wel van de wat meer avontuurlijke pizza’s, zoals de Pizza Tutti Frutti Tropicale (met tomatensaus, kaas, salami, ham en divers fruit) en de Pizza Frontiera Speciale (tomatensaus, kaas, champignons, paprika, asperges, mais, ei, spek en kruiden).

La pasta, la carne e il pesce

Heb je niet zo’n zin in pizza en lever je jouw dinercheque liever in voor een lekkere pasta, dan heb je bij dit restaurant ook genoeg keus. Canneloni (gevulde deegrolletjes), spaghetti, penne, tagliatelle, tortellini (gevulde deegringetjes) en lasagne staan allemaal op de kaart. Ook de vlees- en visliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij dit restaurant. Of je nu trek hebt in zalm of kip, entrecote of garnalen, Grand Pizzeria Ristorante maakt er wat lekkers van. Zoek je een gezellig restaurant in Leek om je dinercheque te besteden, kies dan voor Grand Pizzeria Ristorante, Piepke 4.