Brasserie Meer

Adres
Marktplein 3
9919AA Loppersum
Telefoon
0596-571783
Dinerbon.com Loppersum Brasserie Meer
Dinerbon.com Loppersum Brasserie Meer
Dinerbon.com Loppersum Brasserie Meer
Dinerbon.com Loppersum Brasserie Meer

Wilt u graag lekker uit eten gaan in het pittoreske plaatsje Loppersum, en dan het lieft op een plek waar u ook uw dinerbon kunt besteden? Dan is het voor u wellicht een leuk idee om eens een bezoek te brengen aan Brasserie Meer. Brasserie Meer is een gezellige en huiselijk ingerichte brasserie, met een vrijstaande open haard, lederen fauteuils, gezellige tafeltjes en een vriendelijke bediening. Met uw dinerbon zal u gastvrij worden onthaald. Binnen zit u dus lekker knus wanneer het buiten koud is, maar met mooi weer kunt u ook plaatsnemen op het zonovergoten terras dat is gelegen aan de voorzijde van het karakteristieke rode pand. U kunt daar van een verfrissend drankje en een hapje genieten in de zon, terwijl u uitkijkt op het plein en iedereen die daar voorbij loopt, fietst of rijdt.

Achter de schermen bij Brasserie Meer worden door de kok heerlijke maaltijden klaargemaakt. U kunt met uw dinerbon bijvoorbeeld genieten van een verse carpaccio die is gemaakt van gerookte zalm. Het gerecht wordt geserveerd met slamelange, crème fraîche en aceto balsamico. Probeer ook de vegetarische schotel met krokante kaas van buiten en een smeuige inhoud van binnen. Het is een zeer rijk gevulde maaltijd met groente en aardappel dat wordt geserveerd met een smaakvolle saus van de chef. Heeft u na uw diner nog zin in iets zoets? Bestel dan de ‘catunambu espresso’. Dit is roomijs zwemmend in Catunambu Espresso afgemaakt met mascarponeroom.

Grijp uw kans op een heerlijke avond uit in Loppersum en breng met uw dinerbon een bezoek aan de gezellige Brasserie Meer!