Cafetaria Heerlijkheid

Adres
Tolhuisstraat 1
9363AX Marum
Telefoon
0594 641 111
Dinerbon.com Marum Cafetaria Heerlijkheid
Dinerbon.com Marum Cafetaria Heerlijkheid

Na een dagje wandelen door het prachtige Groningse landschap of een fietstocht in de frisse lucht, begint de maag vaak wel te rammelen. Dan bent u midden op de weg tussen Groningen en Drachten helemaal aan het juiste adres. Daar vindt u namelijk Cafetaria Heerlijkheid, een laagdrempelige eetgelegenheid waar u zonder poespas toch een heerlijke maaltijd kunt nuttigen. Heeft u nog een dinerbon op zak? Deze accepteren wij bij Heerlijkheid met plezier!

Kom bij ons lekker zitten op ons ruime terras, kies een zitplaats in de cafetaria, of maak het u zelf helemaal makkelijk en neem uw eten gewoon mee. U kunt kiezen voor onder één van onze rijk belegde broodjes, zoals met mozarella en tomaat, brie of rosbief. Wij serveren heerlijke, absoluut verse frites, waarbij u natuurlijk uit een rijk assortiment aan snacks kan kiezen, waaronder een groot aantal 100% vegetarische snacks. We bieden u 13 verschillende smaken authentiek schepijs en dus ook 13 smaken milkshakes en softijs, die wij van dit ijs maken. Wij werken bij Heerlijkheid met verse ingrediënten en maken geen gebruik van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Ons ijs wordt voornamelijk gemaakt van biologische producten en komt rechtstreeks uit Italië. Zo zorgen wij voor een eerlijke en heerlijke maaltijd, zonder dat te ingewikkeld te maken

Heerlijkheid is niet zomaar een cafetaria, maar biedt u lekker eten dat eerlijk bereid is op een centrale plek. Het is dan ook al jaren een begrip in Marum. Bent u dus in de buurt, heeft u lekkere trek en een dinerbon op zak? Kom dan snel langs bij Cafetaria Heerlijkheid!