Restaurant Heerlijkheid

Adres
Tolhuisstraat 1
9363AX Marum
Telefoon
0594 641 111
Dinerbon.com Marum Restaurant Heerlijkheid
Dinerbon.com Marum Restaurant Heerlijkheid
Dinerbon.com Marum Restaurant Heerlijkheid

Na een dagje wandelen door het prachtige Groningse landschap of een fietstocht in de frisse lucht, begint de maag vaak wel te rammelen. Dan bent u midden op de weg tussen Groningen en Drachten helemaal aan het juiste adres. Daar vindt u namelijk Restaurant Heerlijkheid, een laagdrempelig restaurant waar u zonder poespas toch een heerlijke maaltijd kunt nuttigen. Heeft u nog een dinerbon op zak? Deze accepteren wij bij Heerlijkheid met plezier!

Kom bij ons lekker lunchen in ons gezellig ingerichte restaurant, of ga zitten op ons ruime terras. ‘S Middags kunt u kiezen voor onder andere een Groninger mosterdsoep, een absolute streek specialiteit geserveerd met gerookte spekjes en prei, één van onze rijk belegde broodjes, zoals verscheidene foccacia’s en baquelino’s, onze uitsmijters en omeletten of één van onze tosti’s. ‘S Avonds serveren wij een heerlijk drie-gangen menu, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht naar keuze voor een speciale prijs. Dan kunt u genieten van onze heerlijke soepen, rundercarpaccio, fantastische hoofdgerechten als huisgemaakte spare-ribs, gebakken zalm, gegrilde entrecôte, vegetarisch quiche of gebakken schol, en het geheel afsluiten met een lekkere ijscoupe of de specialiteit van het huis, Griekse yoghurt met aardbeien in saus. Wij werken bij Heerlijkheid met verse ingrediënten en maken geen gebruik van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Ons ijs wordt voornamelijk gemaakt van biologische producten en komt rechtstreeks uit Italië. Zo zorgen wij voor een eerlijke en heerlijke maaltijd, zonder dat te ingewikkeld te maken!

Bent u dus in de buurt van Marum, heeft u lekkere trek en een dinerbon op zak? Kom dan snel langs bij Restaurant Heerlijkheid!