Grand Cafe 't Raadhuys

Adres
Raadhuisplein 30
9501 SZ Stadskanaal
Telefoon
0599 650699
Dinerbon.com Stadskanaal Grand Cafe 't Raadhuys

Dat u lekker kunt eten in Groningen wist u. Dat u heerlijk kunt eten in Stadskanaal wist u misschien niet. Dit stadje dat op steenworp afstand van Duitsland ligt heeft een Best Westen Hotel waarin het restaurant Spitzen zit. Het is vernoemd naar de beroemde schrijver van proza, poëzie en toneelstukken. om een restaurant te vernoemen naar zo een beroemd persoon is ambitieus maar bij Spitzen maken ze dat zeker waar. Ze maken met dezelfde liefde en creativiteit hun menu. Het is zeker mogelijk om hier heerlijk te dineren. En ook om te betalen met een dinercheque van DinerCadeau.

Met zowel moderne als klassieke gerechten weet Spitzen een menu samen te stellen waar iedereen van kan genieten. NA het eten zal het u niets verbazen dat de naam van het restaurant niet alleen is afgeleid van de schrijver. Het is zeker ook afkomstig van het Duitse woord voor Hoogtepunt, ‘Spitzen’. Het team van restaurant Spitzen zal alles uit de kast halen want u verdiend uiteindelijk toch ook ‘Spitzen’. U zal niets tekort komen, niet qua gastvrijheid of op culinair gebied. Ook de kinderen komen bij Spitzen niets te kort. Er is voor de kinderen namelijk een speciaal kindermenu. Want ook zij verdienen ‘Spitzen’.

U kunt alleen in het restaurant dineren met een groepsreservering of als u een afspraak heeft gemaakt voor een receptie. Als u toch spontaan bedenkt om uit eten te gaan hoeft u niet te vrezen. De buurman van Spitzen, Grandcafé ’T Raadhuys, ontvangt u met veel genoegen. De kwaliteit van het grandcafé wordt door Best Western gegarandeerd. Zowel het keuken team als de bediening zijn hetzelfde. Het grandcafé heeft ook een heerlijk buitenterras waar het goed vertoeven is tijdens de zonnige uurtjes.

Kom dus snel naar Stadskanaal en laat u verwennen. Vergeet niet om uw avond te betalen met een dinercheque.