De Tellerlikker

Adres
De Venne 111
9671 EP Winschoten
Telefoon
0597 - 415579
Dinerbon.com Winschoten De Tellerlikker
Dinerbon.com Winschoten De Tellerlikker
Dinerbon.com Winschoten De Tellerlikker

Dat het in het noorden gezellig is is geen geheim. Maar de echte gezelligheid is te vinden in Winschoten. Het is geen toeval dat ze in deze stad in het verleden de ‘Sodommers’ werden genoemd. Wat dit betekent kunt u ook proeven, bij het eetcafé De Tellerlikker bijvoorbeeld. De naam is Duits voor Bordenlikker, iets dat menig gast wil doen na een maaltijd in dit eetcafé. Doordat ze bij dit eetcafé lekker eten hebben gecombineerd met gastvrijheid kan iedereen hier lekker tafelen. U bent ook van harte welkom als u wilt betalen met dinercheque van Diner Cadeau.

Het team in de keuken heeft met liefde een kaart samengesteld die een combinatie is van drie verschillende keukens, de Franse, de Nederlandse en de Duitse keuken. De Franse keuken omdat deze iconisch is en een goede balans van smaken heeft. De Nederlandse omdat zij bij De Tellerlikker, ondanks de naam, toch gewoon Nederlanders zijn. En de Duitse omdat u met een paar flinke stappen bij de grens van onze oosterburen staat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lekker visje of één van de zes verschillende soorten Schnitzel. De keus is aan u.

U kunt bij De Tellerlikker ook terecht voor een nieuwe ervaring. Tafelgrillen. U krijgt samen met uw tafelgenoten een grill op tafel en vier verschillende stukken vlees of vis. Deze mag u zelf grillen. Dit is niet alleen leuk maar ook heel fijn want u zult nooit meer een té gaar of té rood stuk vlees krijgen. Kom dus langs in het gezellige Winschoten en geniet van een bordje om af te likken. Vergeet niet te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.