Restaurant t Stadshuys

Adres
Langestraat 10b
9671 PB Winschoten
Telefoon
0597 - 434530
Dinerbon.com Winschoten Restaurant t Stadshuys
Dinerbon.com Winschoten Restaurant t Stadshuys
Dinerbon.com Winschoten Restaurant t Stadshuys

Toen in het begin van Augustus 2000 de deuren van ’t Stadhuys voor het eerst open gingen had niemand in Numansdorp verwacht dat vandaag de dag mensen van heinde en verre zouden komen om een tafeltje in dit bijzondere eetcafé te bemachtigen. Het personeel van Tapperij was er van overtuigd dat het een goed eetcafé was maar niemand had dit durven dromen. Zelfs niet in hun stoutste dromen. Dit knusse eetcafé is de perfecte plek voor een heerlijke maaltijd of een welverdiende borrel. Of om uw dinercheque van Diner Cadeau bij uit te geven.

U kun bij Tapperij terecht voor elke vorm die een gezellige avond aan kan nemen. Een intiem dinertje voor twee personen maar ook als u met een grote groep vrienden iets te vieren heeft. Het personeel van Tapperij zal u in alle gevallen met open armen ontvangen en u dan op uw wenken bedienen. Het is immers het belangrijkst dat de gasten het naar hun zin hebben. Wat u ook bedenkt, het personeel staat voor u klaar. Dit is dan ook één van de redenen dat ze het zo goed doen en nu een grote verzameling vaste gasten hebben die met grote regelmaat terug blijven komen. De andere reden is het eten. O, het eten. Men heeft serenades aan de kok opgevoerd met de vraag of hij alstublieft meer wilt maken. En dat doet hij dan ook. Hij weet voor iedereen een maaltijd klaar te maken die precies is wat zij willen.

Reis dus snel af naar het altijd gezellige Numansdorp en laat u verwennen. U wordt ook verwend als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen.