Steakhouse Leon

Adres
Hoofdstraat 109
6436 CD Amstenrade
Telefoon
046 - 4422752
Dinerbon.com Amstenrade Steakhouse Leon
Dinerbon.com Amstenrade Steakhouse Leon
Dinerbon.com Amstenrade Steakhouse Leon
Dinerbon.com Amstenrade Steakhouse Leon

Een bezoek aan Steakhouse Leon is een echte aanrader voor uw Dinerbon! Dit gezellige steakrestaurant is al sinds 1975 in de omgeving van Amstenrade. Door de uitstekende kwaliteit is het vlees hier namelijk altijd onverminderd heerlijk; maakt niet uit of het nou gebakken is in de pan of lekker gegrilld. Het restaurant is gemakkelijk bereikbaar door de ligging aan de doorgaande weg van Sittard naar Heerlen, precies p de grens van Amstenrade en Oirsbeek.

Uiteraard is de specialiteit van Leon de overheerlijke steaks en de grillgerechten. Echter bieden wij u ook dagverse visgerechten en ook heerlijke keuzes voor de vegetariër. Daarnaast voeren wij ook altijd een seizoensgebonden menukaart met verrassende seizoensgebonden gerechten en zelfs een seizoensgebonden wildmenu. Als u een allergie heeft of een speciaal dieet volgt, dan is dat geen probleem; onze chefs passen onze gerechten gemakkelijk aan aan uw wensen. De open keuken vormt een prachtig decor voor elke diner en u kunt bovendien precies zien hoe uw eten wordt bereid!

Wij schenken wijnen per glas uit onze huiswijnenvoorraad en hebben daarnaast een uitgebreide wijnkaart. Onze bediening helpt u graag met het maken van een keuze voor een verrassende, maar heerlijke wijn-spijscombinatie.

Wij zijn behalve op dinsdag en woensdag vanaf 16.50 geopend voor het diner en op zondag zelfs vanaf 15.00 uur. Ons enthousiaste team staat klaar om te zorgen dat u heerlijk kunt eten, maar ook om er een gezellige avond van te maken. Hopelijk zien wij u snel met uw Dinerbon verschijnen!