Restaurant de Wintertuin

Adres
Raayerveldlaan 6
5991EN Baarlo
Telefoon
077 - 3214000
Dinerbon.com Baarlo Restaurant de Wintertuin
Dinerbon.com Baarlo Restaurant de Wintertuin
Dinerbon.com Baarlo Restaurant de Wintertuin
Dinerbon.com Baarlo Restaurant de Wintertuin

Door de jaren heen is genieten van het leven een vaardigheid die langzaam is vergeten in Nederland. Gelukkig weten ze in het noorden van Limburg nog heel goed hoe ze dit moeten doen. Een goed voorbeeld hiervan is het Sandton hotel Château De Raay in Baarlo. Hier kunt u overnachten in een koninklijke suite waar dit oude kasteel mee is gevuld. U wordt hier als gast dan ook compleet in de watten gelegd, zoals dat verwacht wordt van een hotel maar vaak niet meer gebeurd. Een bezoekje aan het restaurant, De Wintertuin, maakt de ervaring compleet. Wat de ervaring verbeterd is betalen met een Diner Cadeau dinercheque.

De Wintertuin staat onder leiding van Chef-kok Dylan van Hirtum. In de capabele handen van deze keuken topper heeft het restaurant de bal tot noch toe niet laten vallen. En met zijn jarenlange ervaring met keukens, van over de hele wereld, lijkt het er op dat dit ook nog lange tijd niet zal gebeuren. Doordat hij in zijn jonge jaren al heeft geleerd wat het belangrijkste is in een restaurant heeft hij een antwoord weten te ontwikkelen die men tot de dag van vandaag hanteert bij De Wintertuin: Kwaliteit en Duurzaamheid zijn het belangrijkst als de gast met een gerust hart moet kunnen eten. En dit doel streeft hij dan ook na. Als u een Menu du Chef besteld zal Van Hirtum in 4 tot 5 gangen laten proeven wat zijn blik op de culinaire wereld is. Een echte aanrader.

Reis snel af naar Baarlo om te genieten van het leven zoals alleen Noord Limburgers dat weten over te brengen. Vergeet dan vooral niet om te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.