Balkan Restaurant Macedonie

Adres
Lindeplein 15
6444 AT Brunssum
Telefoon
045 - 3690516
Dinerbon.com Brunssum Balkan Restaurant Macedonie
Dinerbon.com Brunssum Balkan Restaurant Macedonie
Dinerbon.com Brunssum Balkan Restaurant Macedonie
Dinerbon.com Brunssum Balkan Restaurant Macedonie

Woont u in de buurt van Brunssum in Zuid-Limburg en heeft u nog een Dinerbon te besteden? Doe eens gek en ga dineren bij Balkan Restaurant Macedonië. De chef en zijn personeel zullen u een onvergetelijke avond bezorgen. Ze bereiden allerlei traditionele Macedonische gerechten in een nieuw jasje. Dit doen ze met veel passie en plezier, zeven dagen per week, vanaf 16:00. U kunt eventueel online al een tafel reserveren.

Het restaurant is in Balkanstijl ingericht en is voorzien van sfeervol kaarslicht en traditionele muziek. Zo lijkt het net alsof u een weekje weg bent met uw Dinerbon! In de zomer is het zonnige terras bij uitstek de perfecte plek om het vakantiegevoel op te wekken. De menukaart is zeer uitgebreid en bevat een groot aantal vlees- en visgerechten. Een typisch Macedonisch gerecht is bijvoorbeeld Ćevapčići, gehaktrolletjes met rijst. U kunt vanaf twee personen een schotel bestellen. U deelt dan een aantal verschillende soorten vlees, waardoor u met uw Dinerbon echt kennis kunt maken met de Macedonische keuken. Dit is perfect voor de vleesliefhebber! Er is uiteraard ook een kindermenu, zodat uw kinderen de Macedonische keuken ook kunnen leren kennen.

Bestel bij uw diner ook eens een flesje Macedonische wijn en natuurlijk een glas Šljivovic. Deze traditionele pruimenbrandewijn is zeer geliefd in de Balkanlanden. Sluit de maaltijd af met een ijscoupe of banaanpannenkoekje met chocola. Dat gaat er vast nog wel in! Kom dus snel langs met uw Dinerbon en probeer eens een keer écht wat anders. Eet smakelijk.