Canadian Corner

Adres
Akerstraat 7A
6445 CL Brunssum
Telefoon
045 - 5255454
Dinerbon.com Brunssum Canadian Corner
Dinerbon.com Brunssum Canadian Corner
Dinerbon.com Brunssum Canadian Corner
Dinerbon.com Brunssum Canadian Corner

Met uw Dinerbon kunt u in Brunssum ontspannen dineren in een gezellig familiebedrijf met een rijke historie: restaurant Canadian Corner. Het verhaal begint in 1954 als Al van Beek net als veel van zijn tijdgenoten naar Canada emigreert. Een duik in het onbekende en het gevolg was dan ook dat Al op veel verschillende plekken gewerkt heeft. Het Canadese leger, verschillende restaurants en bakkerijen en een aantal boten zijn enkele voorbeelden. Ook heeft hij op een weerstation op de Noordpool gewerkt als kok. Zodoende is Al in aanraking gekomen met ontzettend veel verschillende culturen en culinaire stromingen. Samen met zijn vrouw Ton, die later overkwam, is hij toen in Canada en de V.S. enkele restaurants begonnen. In 1966 volgde een terugkeer naar Nederland, waar het gezin een restaurant begon in Heerlen in dezelfde trant als de restaurants overzees. Canadian Corner verplaatste nog naar Brunssum, alwaar de huidige iteratie van dit gezellige restaurant nog steeds ‘alive and kicking’ is. Met uw Dinerbon kunt u hier dus genieten van de culinaire reis van Al en zijn familie.

De receptuur is overgegaan van grootvader op kleindochter en de culinaire geest van Canadian Corner is al die jaren niet of nauwelijks veranderd. We staan bekend om de pizza taco, de steaks en de hamburgers. Vegetariërs kunnen ook prima bij de Canadian Corner terecht met hun Dinerbon, gezien de variatie aan vegetarische gerechten die we aanbieden.

Kom in ons gezellige restaurant met uw Dinerbon genieten van onze eclectische keuken. Wij heten u alvast van harte welkom!