Steakhouse Dalmacija (maandag t/m donderdag)

Adres
Lindenplein 4B
6444 AT Brunssum
Telefoon
045 - 5271351
Dinerbon.com Brunssum Steakhouse Dalmacija (maandag t/m donderdag)

Let op: Hier kunt u de cadeaukaart alleen van maandag tot en met donderdag gebruiken

Gebruik uw Dinerbon voor een overheerlijke diner uit de Balkan keuken bij steakhouse Dalmacija. Dalmacija bevindt zich in het Limburgse Brunssum, op het gezellige Lindeplein. Vanaf 16.00 bent u hier dagelijks welkom voor een heerlijk diner en op zon- en feestdagen al vanaf 12.00. Trotse eigenaren Roko en zijn vrouw Zlata zullen u gastvrij ontvangen. Voor hen heeft de horeca, na meer dan 20 jaar ervaring, geen geheimen meer. Door hun kennis van service, koken en gezelligheid bent u gegarandeerd van een speciale avond om niet snel te vergeten!

De kaart van Dalmacija bevat een mooie mengeling van typische Balkan klassiekers en internationale specialiteiten. De kaart is natuurlijk niet af zonder de mooie wijnen en likeuren uit de Balkan. Roko en Zlata zijn het meest trots op hun heerlijke steaks, die daarom ook de specialiteiten van het huis zijn. Echter zullen ook de andere Balkanspecialiteiten, de Argentijnse steaks en heerlijke visgerechten u het water in de mond doen lopen. Daarnaast bevat de kaart nog lekkere bijgerechten en overheerlijke desserts. Gezellig zijn ook de schotels die u met meerdere personen kunt delen.

Dalmacija komt van Dalmatië, een streek in Kroatië én de geboortestreek van Roko en Zlata. Duizenden jaren geleden kenden de oude Grieken Dalmatië en nu is het populaire bestemming voor toeristen. De prachtige natuur, het heerlijke eten, de gastvrijheid en bijzondere sfeer zijn hier de reden van. Echter hoeft u voor alles behalve de natuur niet meer ver te reizen. U vindt het gewoon bij restaurant Dalmacija in Brunssum. U rekent makkelijk af met uw Dinerbon!