El Bocado

Adres
Dokter Willemsstraat 10
3500 Hasselt (BE)
Telefoon
0032 11 874333
Dinerbon.com Hasselt (BE) El Bocado
Dinerbon.com Hasselt (BE) El Bocado

Welkom bij El Bocado! Een leuk Spaans restaurant dat is gevestigd aan de Dokter Willemsstraat in het Belgische Hasselt. Het restaurant heeft de echte gezellige Spaanse sferen voor u in huis! Ook staat er een geweldig team voor u klaar. Vanaf nu accepteert El Bocado ook uw dinerbon! Neem dus naast uw dinerbon ook gezellig vrienden of familie mee! Samen met het personeel zal het een hele gezellige middag of avond worden. Het leuke interieur stelt u op uw gemak. Wanneer u dit restaurant verlaat voelt u zich volledig ontspannen en voldaan!

De koks hebben verschillende heerlijke menu’s samengesteld. Er is voor iedere eter zeker iets op terug te vinden. Zo zijn de volgende menu’s beschikbaar: gluten vrij menu, lactose vrij menu, lunch menu, menu van het land, tapasmix menu, tapastafel ‘El Bocado’ en een vegetarisch menu. Allemaal te betalen met uw dinerbon! U kunt van te voren zeker even laten weten als u een allergie of speciale dieetwensen heeft, maar u kunt ook zeker alvast een kijkje op de site nemen naar deze aangepaste menu’s. Als u met een groot gezelschap komt kunt u ook genieten van het moordspel diner! Onder het genot van een heerlijk tapasmenu probeert u samen een ‘’puzzel’’ op te lossen. Van te voren heeft ieder van u per mail andere informatie gekregen waardoor u tijdens het diner de puzzel kunt oplossen.

Wilt u dus graag een romantisch etentje of liever een spannend etentje? Ga dan zeker met uw dinerbon naar restaurant El Bocado!