Graffiti

Adres
Laanderstraat 27
6411 VA Heerlen
Telefoon
045 5714241
Dinerbon.com Heerlen Graffiti
Dinerbon.com Heerlen Graffiti
Dinerbon.com Heerlen Graffiti
Dinerbon.com Heerlen Graffiti

In een mooi vrijstaand pand aan de Laanderstraat in Heerlen is het bijzondere restaurant Graffiti gevestigd. Als je het gebouw nadert valt al meteen de enorme muurschildering aan de zijkant op. Bij restaurant Graffiti stap je binnen in de artistieke, fraai gedecoreerde wereld van stoere graffitikunst. Eigenaar Servais Tielman liet vijf gerenommeerde graffitikunstenaars uit verschillende landen de muren van het restaurant omtoveren tot prachtige kunstwerken. Bij binnenkomst kijk je echt je ogen uit en de speciale stijl is ook toegepast op het serviesgoed zoals bijvoorbeeld de kleurrijke borden die zo uit een museum lijken te komen. Het unieke interieur past helemaal bij Heerlen’s reputatie van streetart hoofdstad van Nederland. In een ontspannen sfeer kun je hier op je gemak genieten van een gezellig diner.

De nog jonge maar al zeer ervaren chef-kok Jasper van de Vin zwaait de scepter in de hypermoderne keuken en wil met zijn brigade bij alle kunst op de muren ook kunst op de borden verzorgen. De menukaart is gebaseerd op steden en landen waar graffiti een belangrijke rol speelt. Zo kun je genieten van een stoere U.S. Ranch Steak of heerlijke Sticky Ribs zoals je die in een New Yorks grillrestaurant aantreft. Bij de voorgerechten valt de Thaise kokossoep met limoen en gember op die zo lijkt overgevlogen uit een streetfood restaurant in Bangkok. Voor visliefhebbers is er Canadese kreeft en vegetariërs kunnen kiezen uit diverse groenteschotels met avocado en asperges. Er is ook een steeds wisselend Graffiti Keuzemenu voor een aantrekkelijke prijs. In deze kleurrijke, vrolijke eetgelegenheid voelen kinderen zich helemaal thuis, dus neem ze vooral mee!

Bij Graffiti kun je uit eten gaan op woensdag tot en met zondag van 17:00 – 22:00 uur. Het vriendelijke en gastvrije personeel zal graag je Dinerbon of Dinercheque accepteren. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer, met NS-station Heerlen op ongeveer 300 meter afstand. Bij het station stoppen ook diverse bussen. Als je met de auto komt kun je parkeren in de nabijgelegen Q-Park Theater Heerlen parkeergarage. Wandel voor of na je diner ook beslist even door het gezellige voetgangersgebied in het centrum.