Grand Turquoise

Adres
Wilhelminaplein 7
6411 KV Heerlen
Telefoon
045 - 5285040
Dinerbon.com Heerlen Grand Turquoise
Dinerbon.com Heerlen Grand Turquoise
Dinerbon.com Heerlen Grand Turquoise
Dinerbon.com Heerlen Grand Turquoise

Restaurant ‘Grand Turquoise’ is gevestigd in het centrum van Heerlen. Met uw Dinerbon kunt u hier ontspannen dineren in een fraaie setting. Het interieur van het restaurant is fraai en modern en bevat een aantal opmerkelijke decoraties, zoals bijvoorbeeld het mozaïek van glas. Als u er voor kiest om met uw Dinerbon te dineren bij ‘Grand Turquoise’ kunt u rekenen op vriendelijkheid, gastvrijheid en lekker eten. Dineren kan bij ons dan ook tegen een prima prijs. De ruime horecaervaring van het Turkse echtpaar dat het restaurant runt ziet u dan ook overal terug komen. Bijvoorbeeld in het attente personeel, dat er alles aan zal doen om de gasten op hun gemak te stellen. Zo proberen wij te bewerkstelligen dat iedereen zich snel thuis voelt in ons restaurant. Ons uiteindelijke doel is dan ook om u als gast met uw Dinerbon een aangename en smakelijke avond te bezorgen. Met uw Dinerbon kunt u dan ook altijd in ons restaurant aanschuiven voor een culinaire verwenning of twee. Dat kan tijdens de lunch, maar natuurlijk ook tijdens het diner.

Op de menukaart van ‘Grand Turquoise’ prijken natuurlijk een aantal Turkse gerechten. Ook bereiden wij veel gerechten die geïnspireerd zijn door de Franse keuken. Lekker gevarieerd dineren dus met uw Dinerbon! Zowel tijdens de lunch als tijdens het diner uiteraard. Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Voor de kleinsten is er een apart kindermenu. Neem dus gerust de kinderen mee als u op stap gaat met uw Dinerbon!

Schuif gezellig aan bij ‘Grand Turquoise’ en vergeet uw Dinerbon niet. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!