India Home

Adres
Akerstraat 6
6411 HA Heerlen
Telefoon
045 - 5112128
Dinerbon.com Heerlen India Home
Dinerbon.com Heerlen India Home
Dinerbon.com Heerlen India Home

De eigenaar van India Home is het er met zijn Chef-kok over eens dat de beste manier om Indiaas eten te bereiden de traditionele manier is. Dit is de enige bereidingswijze waarbij de complexe smaken van de keuken met respect behandeld worden. Door vast te houden aan hun principes hebben ze het klaar weten te spelen dat ze nu bekend staan als de lekkerste Tandoori in de wijde omgeving. Het is geen wonder, maar traditie. U kunt nu ook proeven wat deze respectvolle manier van koken teweegbrengt. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau.

Bij India home hebben ze een hele specifieke manier waarop ze vasthouden aan hun tradities en dat is de Punjab Tandoor. Dit is een speciale bell-vormige klei oven die uit de Punjab regio komt. Om met deze speciale Tandoor te koken maakt men een vuur in de cilindervormige holle binnenkant met houtskool. Vanwege de vorm kan het wel 480° graden worden in deze oven. Dit is echter niet wat het bijzonder maakt. Dat komt omdat het eten in aanraking komt met het houtskool vuur. Dit zorgt voor een bijzondere en karakteristieke smaak. Zonder deze smaak is een Tandoori gerecht niet hetzelfde.

Kom proeven hoe een authentiek Tandoori gerecht smaakt. Het zal u hoe dan ook niet teleurstellen. U kunt natuurlijk ook terecht bij India Home voor heerlijke gerechten die niet uit een Tandoor komen. Deze zijn natuurlijk net zo lekker. Vooral als u ook nog eens betaalt met dinercheque van Diner Cadeau.