Flavours of the Farm

Adres
Busschopsweg 9
6093AA Heythuysen
Telefoon
0475 498 003
Dinerbon.com Heythuysen Flavours of the Farm
Dinerbon.com Heythuysen Flavours of the Farm
Dinerbon.com Heythuysen Flavours of the Farm

Heeft u een dinerbon cadeau gekregen? Allereerst gefeliciteerd! Met uw dinerbon kunt u in heel Nederland terecht bij de leukste restaurants, eetcafé’s en meer. Daar houdt het echter niet mee op want u kunt uw dinerbon nu ook besteden bij Flavours of the Farm. Flavours of the farm is een duurzame boerderij in Limburg, waar eerlijk, puur en smaakvol vlees wordt geproduceerd. Flavours of the Farm kan voor uw feestje of evenement de catering verzorgen, maar u kunt op de website van Flavours of the Farm ook zelf de beste stukken vlees bestellen en als een echte keukenprinses of –prins uw eigen diner op tafel toveren! Dit is een leuke alternatieve bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon, waarmee u vrienden, familie of andere bekenden samen kunt brengen.

Flavours of the Farm is een organisatie die duurzame en verantwoorde producten samenbrengt op één boerderij. Alle dieren lopen buiten, en dit komt zowel de levenskwaliteit van de dieren als de smaak van het vlees ten goede. Op de website kunt u een uitgebreid overzicht vinden van de verschillende vleessoorten die u kunt bestellen. Ook kunt u meer informatie vinden over de verschillende dieren en de wijze waarop zij leven op de boerderij in Heythuysen.

Ziet u het wel zitten om dit jaar het kerstdiner te bereiden van een prijswinnende KellyBronze kalkoen? Of wilt u de beste barbecue organiseren die de buurt in tijden heeft mogen meemaken? Breng dan een bezoek aan de website van Flavours of the Farm en bestel met uw dinerbon alles wat u nodig heeft voor een eerlijk, puur en vooral geslaagd diner!