De Eetkamer Hoensbroek

Adres
Nieuwstraat 5
6431KP Hoensbroek
Telefoon
045 521 2163
Dinerbon.com Hoensbroek De Eetkamer Hoensbroek
Dinerbon.com Hoensbroek De Eetkamer Hoensbroek

De Eetkamer Hoensbroek is het allergezelligste eetcafé in het centrum van Hoensbroek. Met uw Dinerbon kunt u hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Neem plaats in het sfeervolle restaurant of het ruime terras en laat u in de watten leggen door het enthousiaste keuken- en bedieningsteam. Bijzonder is dat De Eetkamer Hoensbroek met veel plezier samenwerkt met een aantal mensen met een beperking. Bovendien kunt u er ook nog eens heerlijk eten! Kom dus gauw langs en neem gerust uw Dinerbon mee.

De Eetkamer Hoensbroek staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u al een viergangenmenu bestellen voor €24,50. Dit bestaat uit salade, soep, een vis- of vleesgerecht en een grand dessert. Bent u toe aan een culinair avontuur? Bestel dan het verassingsmenu in ruil voor uw Dinerbon en laat uw diner in de handen van de keukenbrigade. Het is uiteraard ook mogelijk om gewoon a la carte te bestellen. Een echte aanrader is om uw diner te beginnen met het tapasbord, bestaande uit diverse warme en koude hapjes om te delen. Onder de hoofdgerechten vindt u diverse pasta’s, spareribs, varkenshaasmedaillons, biefstuk, verse zalm en nog veel meer. De liefhebber van vegetarisch eten kan onder andere een groentestrudel bestellen.

Kijk ook eens op de website van De Eetkamer Hoensbroek, want ze hebben regelmatig voordelige acties. Iedere 2e en 4e dinsdag van de maand is het bijvoorbeeld Biefstukdag! Dan krijgt u een vers gesneden biefstuk met bijpassende garnituur én koffie of ijs voor slechts €10,95. U kunt natuurlijk ook met uw Dinerbon betalen.