Dr Fainsjmekker

Adres
Markt 42
6461ED Kerkrade
Telefoon
061 135 4217
Dinerbon.com Kerkrade Dr Fainsjmekker

Wees welkom bij Brasserie D’r Fainsjmekker, ook met uw Dinerbon! U kunt ons sinds april 2012 vinden aan de Markt in Kerkrade. Hier vindt u onze warme en landelijk ingerichte lunchroom en delicatessenwinkel. Laagdrempeligheid, eenvoud, gezelligheid en Bourgondisch genieten zijn de sleutelwoorden die wij dagelijks met passie in praktijk brengen. U kunt u in onze brasserie laten verwennen door onze heerlijke gerechten bereid van lokale producten en mediterrane heerlijkheden. U kunt echter ook onze producten kopen in onze delicatessenwinkel voor een heerlijke maaltijd thuis met uw vrienden of familie!

In onze winkel vindt u producten uit Limburg zoals stroop, mosterd, chutneys, koffie, thee en likeur, maar ook producten uit de mediterrané zoals wijn, olie, azijn en kruidenmixen. U kunt ook lekker gaan zitten voor onze vers belegde broodjes, frisse salades of diverse vlees- en visgerechten. Van donderdag tot en met zondag kunt u ook genieten van onze reeds vernieuwde avondkaart. Hierop vindt u voorgerechten zoals kipcocktail, toast met champignons of een salade met brie en spekjes. Voor het hoofdgerecht kunt u onder andere een keuze maken uit schnitzel, kipfilet, medaillions van de varkenshaas, zalm en kabeljauw. Normaliter sluiten wij onze deuren om 20.00 uur, maar op gezellige avond vinden wij het geen probleem dit wat te verlaten. Ook met grote groepen kunt u in overleg langer blijven. Wij kunnen dan ook met u een heerlijke borrel of menu samenstellen. Op woensdag en donderdag hebben wij onze speciale aanbieding ‘sjuuf aan en ès mit’. U krijgt dan al een hoofdgerecht voor slecht €7,00. Op donderdag kunt u een keuze maken uit vier verschillende pasta’s en elke eerste vrijdag van de maand is het kluifavond. Dit betekent genieten van lekkere spareribs of een halve haan.

Bij D’r Fainsjmekker kunt u in landelijke sfeer genieten van de allerbeste producten uit de streek en van ver! Kom dit zelf eens ervaren met uw Dinerbon!