Bouchon d'en Face

Adres
Wyckerbrugstraat 54
6221ED Maastricht
Telefoon
043 3116438
Dinerbon.com Maastricht Bouchon d'en Face
Dinerbon.com Maastricht Bouchon d'en Face
Dinerbon.com Maastricht Bouchon d'en Face
Dinerbon.com Maastricht Bouchon d'en Face

Als u houdt van goed eten en mooie wijnen, moet u bij Bouchon d’en Face in Maastricht zijn met uw Dinerbon. Hier draait namelijk alles om de beroemde Franse keuken. Gasten genieten hier van eerlijke gerechten, prachtige Franse chansons en een uitzonderlijke gastvrijheid. Een ‘Bouchon’ is een soort restaurant waar traditionele (vlees)gerechten worden geserveerd in een gemoedelijke sfeer, gekenmerkt door de persoonlijke en vriendschappelijke band met de eigenaar. Ervaar het zelf door een etentje met uw Dinerbon!

De chef-kok van Bouchon d’en Face legt dagelijks zijn ziel en zaligheid in het bereiden van heerlijke Franse gerechten. Hier komt u er echt weer achter wat leven als een god in Frankrijk betekent! De menukaart wordt regelmatig aangepast aan de beste ingrediënten van het seizoen. Wat dacht u van het keuzemenu van €27,50? Dit bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht naar keuze. Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen met uw Dinerbon. Onder de hoofdgerechten vindt u vooral vleesspecialiteiten zoals bavette, eendenborstfilet, entrecote en de ‘’Boeuf Bourguignon’’. Dit laatste is een stoofpotje van rundvlees op basis van rode wijn met wortel, champignons, ui en spekjes. De visliefhebber kan zich laten verassen met de op de huid gebakken roodbaarsfilet of de traditionele bouillabaisse.

Een Frans diner is natuurlijk pas compleet met een dessert en een kaasronde. Bestel bijvoorbeeld eerst de crème brulee of de dame blanche. Daarna wordt de kaas gepresenteerd op de traditionele kaaswagen. U mag hier zelf uw favoriete kazen uitzoeken! Geniet van een bourgondisch goed diner met uw Dinerbon.