De Postwaegel

Adres
Grote Gracht 34
6211 SX Maastricht
Telefoon
043 - 7501353
Dinerbon.com Maastricht De Postwaegel
Dinerbon.com Maastricht De Postwaegel

De Postwaegel in Maastricht is een typisch en gezellig Maastrichts café, waar u met uw Dinerbon terecht kunt voor een fijne, ongecompliceerde avond. De Postwaegel is voor de lokale bewoners een typische en gezellige ontmoetingsplek, waar op ontspannen wijze het allerlaatste nieuws wordt besproken aan de bar. In het knusse en ouderwetse café is iedereen welkom voor een perfect getapt biertje en een heerlijk geurig kopje koffie. Voor mensen die Maastricht bezoeken is De Postwaegel een fijne onderbreking met hun Dinerbon, zeker gezien de typische Maastrichtse sfeer die heerst in het café. Waar u dan ook voor binnen komt, De Postwaegel is een prima plek om even tot rust te komen en om even aan de drukte van alledag te ontsnappen. Met uw Dinerbon kunt u dus ontspannen genieten van een hapje en een drankje in een typisch ‘Mestreechs Kaffee’. Lijkt ons toch een prima onderbreking of afsluiting van uw dag!

Met uw Dinerbon kunt u bij ons natuurlijk meer dan alleen genieten van een drankje en Maastrichtse gezelligheid. U kunt ook een lekker broodje bij ons nuttigen tijdens de lunch en ook ’s avonds kunt u bij ons terecht voor een lekkere maaltijd. Onze kaart kan omschreven worden als simpel, maar dat betekend natuurlijk niet dat het niet lekker is. Zo hebben wij een aantal lekkere vleesgerechten, geserveerd met frites en salade. Ongecompliceerd genieten dus met uw Dinerbon.

Proef van echte Maastrichtse gezelligheid bij de Postwaegel en neem uw Dinerbon mee. Wij heten u alvast welkom en hopen dat u binnenkort een keer langskomt.