Restaurant Ginger

Adres
Tongersestraat 7
6211 LL Maastricht
Telefoon
043 326 0022
Dinerbon.com Maastricht Restaurant Ginger
Dinerbon.com Maastricht Restaurant Ginger
Dinerbon.com Maastricht Restaurant Ginger
Dinerbon.com Maastricht Restaurant Ginger

Vele mensen zijn groot fan van de Aziatische keuken. Als ze niet gek zijn op sushi, dan wel op een van de andere heerlijke specialiteiten die deze keuken te bieden heeft. Bent u ook fan of wilt u graag ontdekken wat deze bijzondere cuisine u allemaal te bieden heeft, dan hebben wij nu goed bericht voor u. Met de dinerbon die u cadeau heeft gekregen, waarmee allereerst gefeliciteerd, kunt u namelijk heerlijk uit eten gaan bij restaurant Ginger. Restaurant Ginger is een eigentijds en drukbezocht restaurant in de Limburgse stad Maastricht, waar buurtbewoners, zakenlieden, dagjesmensen en anderen samenkomen voor een bruisend en smaakvol diner. Het interieur van het restaurant sluit hier goed bij aan en combineert gezelligheid en sfeer met een moderne touch.

Op het menu van restaurant Ginger staan vele hapjes en gerechten die u met uw dinerbon kunt bestellen. Zo kunt u als voorgerecht onder andere proeven van Peking duck die wordt geserveerd in een pannenkoekje met Hoisin saus of een Kyoto salad mix van soya bonen, komkommer en satijnzachte tofu. Als hoofdgerecht kunt u uiteraard verschillende soorten sushi of sashimi bestellen, maar ook een schotel van gewokt rundvlees, met groenen en udon noodles geserveerd met soya saus of een schotel van ossenhaas en noodles met ofwel saté soya saus ofwel een zelfgemaakte Aziatische kruidenboter. Zin in zoet? Probeer de Japanse kleefrijst-ijs bol of een witte chocolade kokosmousse met chocolade ijs.

De mogelijkheden met uw dinerbon bij restaurant Ginger zijn ruim, dus laat u verassen en breng een bezoek aan dit gezellige restaurant. Het team van restaurant Ginger hoopt u en uw dinerbon snel te mogen ontvangen in het restaurant.