Stadscafe Lure

Adres
Grote Looiersstraat 7
6211 JH Maastricht
Telefoon
043 321 1775
Dinerbon.com Maastricht Stadscafe Lure
Dinerbon.com Maastricht Stadscafe Lure
Dinerbon.com Maastricht Stadscafe Lure

Als u altijd al de sfeer van Maastricht heeft willen proeven kunt u nu terecht bij Stadscafé LURE. Gelegen op één van de snijpunten van het verleden en het heden. De rijke historie van de stad gaat hier gepaard met de gastvrijheid van het heden in dit oude stadscafé. U kunt hier nu ook terecht met een dinercheque van Diner Cadeau.

In een ambiance die het verleden van deze prachtige stad eer aan doet kunt u als gast genieten van de persoonlijke aandacht en al het goede uit de keuken de tapkraan. Uit deze tapkraan vloeit het eerlijke goud dat de naam Brand draagt. Bier waar ze in Maastricht meer dan trots op zijn. Als u liever een goed glas wijn nuttigt dan zijn ze bij LURE de slechtste niet. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie wijnen en samen met de bediening wordt u geholpen om de beste keus te maken. U kunt tijdens de middag- en avonduren een heerlijke maaltijd bestellen van de goedgevulde kaart. Op de kaart kunt u diverse huisgemaakte producten aantreffen, de ambacht van Maastricht is goed te proeven. Ook is er elke week een nieuwe kaart in de vorm van het Week-menu. Laat u wekelijks opnieuw verrassen door de chef en zijn uitmuntende smaak. Een uitstekende deal voor uw dinercheque dus.

U kunt plaatsnemen in het sfeervolle café of genieten in de schaduw van de platanen op het terras. LURE is ook de aangewezen locatie voor een intiem familie feest of een gezellige bedrijfsborrel. Ook organiseert LURE bijzondere evenementen. Denk hierbij aan het Salsa- en Tangofestival dat tijdens het laatste weekend van augustus georganiseerd wordt.

Wacht dus niet langer en kom genieten van Maastricht. Vergeet dat vooral niet te betalen met uw dinercheque, van Diner Cadeau.