Wall Stock 61

Adres
Kesselskade 61
6211EN Maastricht
Telefoon
043 8528863
Dinerbon.com Maastricht Wall Stock 61
Dinerbon.com Maastricht Wall Stock 61
Dinerbon.com Maastricht Wall Stock 61
Dinerbon.com Maastricht Wall Stock 61

Welkom bij Wall stock 61: hét burgerrestaurant van Maastricht! Hier eet u heerlijke hamburgers, salades en meer terwijl u geniet van het uitzicht over de Maas en de welkbekende Sint Servaasburg. Op deze bijzondere locatie kunt u terecht met uw Dinerbon. De ultieme bestemming wanneer u wilt ontspannen na een mooie stadswandeling, een bijzondere tocht door de grotten van Sint-Pietersberg heeft gemaakt of bezoekje aan een van de vele musea van Maastricht heeft gebracht.

Zowel voor de lunch, borrel als diner is er ruime keuze uit heerlijke gerechten voor een betaalde prijs. In ruil voor uw Dinerbon kunt u kiezen voor een echt Hollands broodje kroket of een Amerikaanse ‘burgerbun’ met gekruide bacon, spiegeleitjes en salade. Kom vooral ook proeven van de heerlijke borrelhapjes, zoals hot nachos met cheddar, jalapenos en chilisaus, scampi’s in filodeeg of een portie bitterballen. In combinatie met een van de vele speciaalbiertjes die het restaurant aanbiedt kan uw avond niet meer stuk! En heeft u behoefte aan een goede bodem voordat u het Maastrichtse nachtleven ontdekt? Ga dan voor een extra large beef brochette van a la minute gebakken 100% Angus Beef met een warme of koude saus naar keuze. Of neem de Maestricht Deluxe hamburger met lokale kaas (Rommedoe) en gekarameliseerde bacon en uitjes. Dit is allemaal te bestellen in ruil voor uw Dinerbon!

Wall Stock 61 is elke dag van de week geopend. Laat u in de watten leggen door het vriendelijke personeel en geniet van een heerlijk ontspannen maaltijd. Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen!