De Zeute Inval

Adres
Gasthuisstraat 18
6231JW Meerssen
Telefoon
043 364 7922
Dinerbon.com Meerssen De Zeute Inval
Dinerbon.com Meerssen De Zeute Inval
Dinerbon.com Meerssen De Zeute Inval
Dinerbon.com Meerssen De Zeute Inval

De Zeute inval is een gezellige brasserie gelegen in Meerssen aan de Gasthuisstraat 18. Met ons huiskamersfeer is het bij ons altijd gezellig en ongedwongen. Bij ons is iedereen dan ook van harte welkom! Voor de kinderen hebben wij een hoek met speelgoed, waar zij zich kunnen vermaken. Geniet met dinerbon van een ruim aanbod aan lekkernijen. Ons personeel zorgt ervoor dat u bezoek onvergetelijk wordt.

Pak u dinerbon en kom genieten van een heerlijk Frans of klassiek ontbijt tot 13.00 uur. Heeft zin in iets lekker warms? Kies dan voor een soepje. Laat u bijvoorbeeld verassen met de Danny’s soep van de dag. Of kies een lekker pannenkoek met topping naar keuze. Wij beschikken natuurlijk ook over een ruim aanbod aan broodjes, tosti’s, eiergerechten en salades, kortom voor ieder wat wils. Ook aan de kleintjes in gedacht en hebben wij een kindermenu voor samen gesteld. “Eten wat de pot schaft” is een concept waarbij u voor een bedrag van €9,50 kunt genieten van een lekker hoofdgerecht. Dit is uiteraard te betalen met de dinerbon! Gezellig high teaen kan bij ons ook!

Bent u helemaal enthousiast geworden van deze lekkernijen, kom dan u dinerbon verzilveren bij de Zeute inval. Voor een high teaen is een reservering altijd gewenst. U kunt dan bellen naar 043 364 79 22. Elke dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur zijn wij voor u geopend. Op zaterdag zijn wij voor u geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Ieder laatste zondag zijn wij voor u geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tot gauw!