Geweun Angers

Adres
Hamstraat 24
6041 HB Roermond
Telefoon
0475-319087
Dinerbon.com Roermond Geweun Angers
Dinerbon.com Roermond Geweun Angers

Welkom bij restaurant Geweun Angers, een bijzonder restaurant dat is gevestigd in het mooie stadshart van Roermond. In het centrum van Roermond is van alles te beleven. Zo kunt u er heerlijk winkelen in de vele outlets of een wandeling maken door de straten van de stad. Tussendoor of achteraf wilt u waarschijnlijk even bijkomen, en dat kan zeer goed bij restaurant Geweun Angers. Geweun Angers is een redelijk nieuw restaurant in Roermond. Het is gevestigd op de plek waar eerst Koetshuis Roermond huisde, aan de Hamstraat 24. Wanneer u met uw dinerbon een nieuwe ervaring wilt maken, dan is het zeker aan te raden om eens een bezoek te brengen aan dit restaurant. Uw dinerbon is hier namelijk net zo welkom als dat u dat zelf bent.

Bij Geweun Angers kunt u met uw dinerbon proeven van uiteenlopende lunchgerechten en diners die allen zijn vervaardigd van verse ingrediënten. Pure en bijzondere smaken worden in dit restaurant zeer bijzonder gevonden. Wanneer u ook van bijzondere smaken houdt, dan is het een aanrader om een van de gerechten te bestellen die worden bereid in de ‘Mibrasa’. Een Mibrasa is een houtskooloven waarin de temperatuur wel kan oplopen tot 300 graden. Het koken met zulke hoge temperaturen geeft een bijzondere smaak aan de gerechten. Wat die smaak precies is is moeilijk uit te leggen, dat zal u toch echt zelf moeten gaan uitproberen!

Bent u nieuwsgierig geworden naar restaurant Geweun Angers? Breng dan snel een bezoek aan dit gezellige en bijzondere restaurant in het centrum van Roermond. Het team van restaurant Geweun Angers hoopt u en uw dinerbon snel te mogen ontvangen.