Hotel Kasteeltje Hattem

Adres
Maastrichterweg 25
6041 NZ Roermond
Telefoon
0475-319222
Dinerbon.com Roermond Hotel Kasteeltje Hattem
Dinerbon.com Roermond Hotel Kasteeltje Hattem
Dinerbon.com Roermond Hotel Kasteeltje Hattem
Dinerbon.com Roermond Hotel Kasteeltje Hattem

Kasteeltje Hattem is een unieke slaap- en eetgelegenheid, verscholen in het groen van het stadspark in Roermond. Dit is het kleinste kasteeltje van Nederland! De combinatie van het eeuwenoude pand, eigentijdse inrichting, de gezelligheid en de goede service zorgen er voor dat u zich koning te rijk voelt. Bovendien kunt u hier ook nog eens heerlijk eten in ruil voor uw Dinerbon! Kasteeltje Hattem is iedere maandag tot en met zaterdag geopend voor lunch en diner. Het enthousiaste team hoopt u spoedig te mogen ontvangen!

Laat u zich graag verassen door verassende culinaire gerechten en mooie wijnen? Dan bent u bij Kasteeltje Hattem aan het juiste adres met uw Dinerbon. Ze serveren bijvoorbeeld een wisselend weekmenu waarbij u de keus heeft uit twee, drie of vier gangen. Een bijpassend wijnarrangement maakt het af! Op de dinerkaart vindt u vooral gerechten die zijn geïnspireerd door de rijke Franse keuken en vele andere Mediterrane invloeden. Ook wordt de kaart regelmatig aangepast aan de seizoenen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de terrine van ganzenlever in notenkorst met sorbet van PX sherry, brioche brood en compote van vijgen en rode biet als voorgerecht? En dan moet de hoofdmaaltijd nog komen! Met uw Dinerbon geniet u van een overheerlijk diner.

U kunt trouwens ook gezellig komen lunchen bij Kasteeltje Hattem. Neem ook dan uw Dinerbon mee! Op de lunchkaart vindt u de heerlijkste soepen, salades en sandwiches waaronder een club met gerookte zalm, smeuïge eiersalade en groene kruiden. Bij mooi weer kunt u plaats nemen op de zonnige terrassen!