Brasserie Schaloen

Adres
Oud Valkenburg 9
6305 AA Schin op Geul
Telefoon
043 - 7115097
Dinerbon.com Schin op Geul Brasserie Schaloen
Dinerbon.com Schin op Geul Brasserie Schaloen
Dinerbon.com Schin op Geul Brasserie Schaloen

Brasserie Schaloen is gevestigd in het poortgebouw van kasteel Schaloen in de prachtige gemeente Valkenburg in Zuid-Limburg. De Brasserie ligt midden in een schitterend uitgestrekt natuurgebied en is de ultieme plaats om na een fietstocht of een wandeling neer te strijken. U kunt uw bezoek aan Brasserie Schaloen ook verlengen, want op het kasteelterrein achter de poort zijn ook vakantiewoningen en hotelkamers gemaakt in het oude koetshuis en de voormalig boerenwoningen. Kom hier met uw Dinerbon langs voor een kop je koffie met Limburgse Vlaai, een heerlijke lunch of wellicht een uitgebreid diner. Ook voor de borrel moet u hier zijn. Als het weer het toelaat kunt u op ons terras plaatsnemen met uitzicht op het kasteel en misschien wel genieten van onze speciale bieren. Wij hebben bijvoorbeeld Brand, Affligem, Dubbel Bock, Palm, Kriek en Wiecke Rose. Daarnaast schenken wij wijnen uit onder andere Italië en Frankrijk. Deze wijnen zijn uitgezocht voor onze gerechten of een bijpassend bittergarnituur.

Voor het diner kunt u kiezen van onze a la carte menukaart of voor het weekmenu van drie gangen. Dit menu is echt elke week anders, maar laat u altijd het beste van het Limburgse heuvellandschap proeven. In de zomer hebben wij zelfs een speciaal barbecuemenu, dat u niet wilt missen.

Wilt u Limburg op een uniek wijze ervaren? Genieten van overheerlijk eten en drinken op een historische locatie? Dan zien wij u snel verschijnen bij Brasserie Schaloen. Afrekenen met uw Dinercheque maakt een bezoek aan Schaloen helemaal af. Tot heel snel!