Schinvelder Hoeve (Feesten & Vergaderingen)

Adres
Brunsummerstraat 65
6415CR Schinveld
Telefoon
045-5272829
Dinerbon.com Schinveld Schinvelder Hoeve (Feesten & Vergaderingen)
Dinerbon.com Schinveld Schinvelder Hoeve (Feesten & Vergaderingen)
Dinerbon.com Schinveld Schinvelder Hoeve (Feesten & Vergaderingen)

Met uw Dinerbon kunt u totaal en op ieder vlak genieten bij Schinvelder Hoeve in het Limburgse Schinveld. In deze rustieke omgeving is werkelijk alles mogelijk wat u als particulier of als bedrijf maar kunt wensen. De persoonlijke aandacht, de sfeer, de kwaliteit en de prachtige ruimtes maken van Schinvelder Hoeve een unieke locatie voor uw congres, cursus of bruiloft, maar ook voor een heerlijk diner, en lekker drankje op een van de mooie terrassen en voor een overnachting in een romantische luxueuze suite.

De prachtige carréhoeve stamt al uit 1385 en staat ook wel bekend onder de eerste naamsvermelding Landgoed Huis Heyenhoven. De mooie kasteelboerderij wordt gekenmerkt door de opvallende entree, sfeervolle binnenplaats en de met aandacht en liefde verbouwde ruimtes. In het restaurant en de overige ruimtes lopen oud en nieuw soepel door elkaar heen. Schinvelder Hoeve wordt daarnaast volledig omring door prachtig groen. U bereikt de hoeve makkelijk vanaf de N274, die de verbinding vormt tussen Brunssum en Duitsland en de Parkstad Ring. Ook verbindt de N274 de Oostelijke Mijnstreek met de Westelijke Mijnstreek. Een prachtig gebied.

De gerechten op de kaart van Schinvelder Hoeve zijn gebaseerd op de Frans-Méditerrane keuken. U stelt a la carte een heerlijk meergangen menu samen of u geniet bijvoorbeeld met een groep van een uitgebreid buffet. De chefs kunnen zich gemakkelijk aanpassen als u een dieet of allergie hebt en ook als vegetariër is er bij Schinvelder Hoeve niets om u zorgen om te maken.

U bent met uw Dinerbon van harte uitgenodigd bij Schinvelder Hoeve om te komen genieten van al het mooist dat dit prachtige restaurant te bieden heeft.