Restaurant t Gulikshoes

Adres
Ophoven 1
6133 XP Sittard
Telefoon
046 - 4512402
Dinerbon.com Sittard Restaurant t Gulikshoes
Dinerbon.com Sittard Restaurant t Gulikshoes
Dinerbon.com Sittard Restaurant t Gulikshoes
Dinerbon.com Sittard Restaurant t Gulikshoes

Beleef met uw Dinerbon de ziel van Limburg in 't Guliks hoes, een van oorsprong markante caféboerderij uit 1862, gelegen in een mooie streek met een eeuwenoude historie! Het mooie restaurant van 't Guliks hoes is natuurlijk een ideale locatie voor een privé-diner, maar ook voor een zakenlunch, familiediner of vriendenuitje. ’t Guliks hoes beschikt over een uitstekende keukenbrigade. Voor grote of kleine gezelschappen maken zij geheel naar uw wens buffetten, brunches, diners, dinerbuffetten, themabuffetten, barbecues en natuurlijk kunt u ook à la carte eten. Uw Dinerbon accepteren wij graag! In de lounge van het restaurant kunt u plaatsnemen voor een lekker aperitief of een kleine receptie. 

De menukaart biedt een ruime keuze aan heerlijke vlees-, vis-, en vegetarische gerechten. Daarnaast bieden wij een steeds wisselend menu en zelfs een surprisemenu! Wij houden altijd graag rekening met producten van het seizoen en uit de streek. Een specialiteit van onze keuken is onze mosselproeverij met mosselen in drie verschillende bereidingen. De kleinste gasten kunnen bij ons genieten van de heerlijke kindermenu’s. Iedereen vindt bij ons iets naar zijn of haar smaak, ideaal voor de dinerbon!

De naam Guliks hoes komt van de hertog van Gulik die in 1400 het gebied Born, Sittard en Susteren verwierf voor een bedrag van 70.000 goudstukken. 400 jaar bleef Sittard deel van het hertogdom Gulik in het Duitse keizerrijk. Het zal u niet verwonderen dat dit zijn sporen heeft nagelaten en zo ook op de prachtige carréboerderij ’t Guliks hoes. Tegenwoordig wordt hier op ambachtelijke wijze horeca bedreven door een gepassioneerd team!

Genieten op maat? Dat doet u bij Restaurant ’t Guliks hoes. Wij vinden elke gelegenheid uniek en maken hier graag een onvergetelijke ervaring van. Kom eens langs met uw Dinerbon!