Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)

Adres
Stationsstraat 17
6131AX Sittard
Telefoon
046 4521263
Dinerbon.com Sittard Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)
Dinerbon.com Sittard Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)

Bij Restaurant Simla in het centrum van Sittard kunt u terecht voor een de allerlekkerste Indiase maaltijd van de hele provincie Limburg. Als u een van deze kruidige en exotische keuken houdt, bent u hier aan het goede adres. Ze accepteren gelukkig ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel! Bij Simla wordt iedere gast hartelijk en met een glimlach ontvangen. Ook staat het bekend om haar gemoedelijke sfeer, schappelijke prijzen en uitstekende kwaliteit.

Dit kunt u nu allemaal zelf ervaren door bij Simla te komen eten met uw Dinerbon. U bent hier van woensdag tot en met zondag welkom voor een smakelijk diner. Bestel om te beginnen eens een smakelijk voorgerecht, zoals de driehoekjes van gevuld bladerdeeg (Samosa) of een kruidige linzensoep (Daal). Bijzonder is dat de koks gebruik maakt van de ‘Tandoori Oven’. Dit is een speciale klei-oven, waarin onder andere vlees, vis en brood in gebakken wordt. Door de verhitting boven gloeiend hete kolen krijgen de gerechten hun heerlijke typische Indiase smaak. Bestel bijvoorbeeld in ruil voor uw Dinerbon de Royal Tandoori. Dit is een speciale combinatie met kip- en lamsfilet, kippenbout, lamskebab en een groentecurry. Speciaal voor de vleesliefhebber!

Overigens is het als vegetariër ook goed toeven bij Restaurant Simla. Op de menukaart vindt u verscheidene gerechten met paneer, een typische Indiase kaas. Bijzonder is de Shabjee Kashmiri met groenten, cashewnoten, amandelen, ananas, mango, en lychee. Mild van smaak er heel erg lekker! Geniet van een heerlijk diner met uw Dinerbon.