Soho Dining

Adres
Markt 26
6131 EL Sittard
Telefoon
046 - 4007713
Dinerbon.com Sittard Soho Dining
Dinerbon.com Sittard Soho Dining
Dinerbon.com Sittard Soho Dining
Dinerbon.com Sittard Soho Dining

SOHO Dining is één van de vele gezellige café-restaurants die gevestigd zijn op de centraal gelegen Markt van Sittard. Het is tevens één van de vele restaurants waar u terecht kunt met uw Dinerbon! U geniet hier van de juiste mix van smaak, sfeer en service. Dit alles bij elkaar zorgt voor een onvergetelijke middag of avond. SOHO Dining is zeven dagen per week geopend vanaf 12:00. Iedereen die van culinaire gerechten en cocktails houdt is van harte welkom! Neem ook gerust uw Dinerbon mee.

De avondkaart van SOHO is even simpel als bijzonder als lekker. U kiest tegen vaste prijzen uw favoriete gerechten, waarmee u zelf uw ideale maaltijd kunt samenstellen. Dit kan ook in ruil voor uw Dinerbon. De menukaart wisselt per jaargetijde. Zo geniet u ieder seizoen weer van nieuwe verassende gerechten! Bestel eerst één van de heerlijke voorgerechten zoals de salade met rode biet, Manchego kaas, rucola, popcorn, hazelnoten en honing-aceto-balsamico dressing. Zoals u ziet houden ze bij SOHO Dining van creatief koken. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere een kapsalon van peking eend met zoete aardappel friet en Old Amsterdam. Of wat dacht u van Surf & Turf van ossenhaas en gegrilde scampi’s?

Als u van bijzondere cocktails houdt, bent u bij SOHO Dining aan het juiste adres met uw Dinerbon. Op de uitgebreide cocktailkaart staan een Strawberry Mojito, Bloody Mary en veel verschillende Gin & Tonics. Zo hebben ze bijvoorbeeld de ‘’Copperhead’’ met kardemom en sinaasappelzest. Dit zal heerlijk smaken op een warme zomeravond in één van de loungestoelen op het terras. Proost!