Parkhotel het Gulpdal

Adres
Dorpstraat 40
6277 NE Slenaken
Telefoon
043-4573315
Dinerbon.com Slenaken Parkhotel het Gulpdal
Dinerbon.com Slenaken Parkhotel het Gulpdal
Dinerbon.com Slenaken Parkhotel het Gulpdal

Genieten van de prachtige natuur in Zuid-Limburg is voor velen activiteit die meer dan een dag nodig heeft. Gelukkig kunt u daarvoor bij een aantal hotels een adequate overnachting boeken. Maar waarom zou u genoegen nemen met een adequaat verblijf als u ook voor een meer dan luxe verwennerij? Bij Parkhotel Het Gulpdal is het woord luxe een understatement. Een overnachting in dit bijzondere hotel maakt van elk bezoek aan Limburg een gegarandeerd succes. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen bent u van harte welkom.

Dat de natuur in Zuid-Limburg meer dan de moeite waard is, is geen geheim meer. Steeds meer mensen reizen af naar dit meest zuidelijke deel van Nederland. Gelukkig bent u dan ook meer dan welkom. De lokale bevolking staat namelijk bekend om zijn gastvrijheid. Bij Parkhotel Het Gulpdal verheffen ze dit tot een ongekend hoog niveau. Met een wijd aanbod van arrangementen is er voor elk bezoek, en elke bezoeker, een pakket op maat te maken. Bent u een fan van wandelingen dan kunt u hier gerust een week vertoeven. Laat u zich liever eens goed verwennen dan kunt u hier in de buurt meer dan gerust één van de wellness centra opzoeken. Bent u liever wat actiever tijdens uw reizen dan bent u van harte welkom om uw geluk te testen op één van de bijzondere golfbanen die Zuid-Limburg te bieden heeft. Als u de luxe kamers van het hotel niet genoeg vindt dan bent u van harte welkom om een kamer in het ultra-luxe La Residence. Het landhuis dat op loopafstand van het hotel staat.

Zoals u leest is er meer dan genoeg te doen. Laat u dus verwennen en vergeet niet te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.