't Stegelke

Adres
Waterstraat 7
6277NH Slenaken
Telefoon
043 - 4571517
Dinerbon.com Slenaken 't Stegelke
Dinerbon.com Slenaken 't Stegelke

Op steenworp afstand van het pittoreske Limburgse plaatje Slenaken is Restaurant Steakhouse ’t Stegelke gevestigd. Het ligt er net ver genoeg vandaan om er in alle rust te kunnen genieten van een smakelijke maaltijd. Met uw Dinerbon is het hier goed toeven na een fietstocht of wandeling in de prachtige omgeving van Zuid-Limburg.

’t Stegelke is een authentiek restaurant waar u zich meteen thuis zult voelen door de warme huiskamersfeer. Uiteraard kunt u ook plaats nemen op het terras en de geluiden en geuren van de natuur in u opnemen. In ruil voor uw Dinerbon kunt u hier de heerlijkste grillspecialiteiten bestellen. ’t Stegelke noemt zich niet voor niets een steakhouse. Ze serveren verschillende soorten steaks, maar ook spareribs, lamskoteletten en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om een mixed grill te bestellen, zodat u de verschillende steaksoorten kunt proeven. Wilt u iets bijzonders? Aanraders zijn het konijn bereid op Limburgse wijze of één van de wildgerechten. Ook vegetariërs zijn van harte welkom bij ’t Stegelke. De chef maakt een wisselend vegetarisch gerecht naar zijn inspiratie. U kunt dus met een gerust hart komen dineren met een divers gezelschap. En met uw Dinerbon!

Heeft u echt goede trek gekregen na uw fietstocht of wandeling? Kies dan met uw Dinerbon voor een driegangendiner. ’t Stegelke heeft vier verschillende driegangerdiners, dus daar moet voor iedereen wel wat tussen zitten! Kom dus snel genieten van de Limburgse gastvrijheid bij Restaurant ’t Stegelke.