Brasserie Steinerbos

Adres
Steinerbos 1
6171 AL Stein
Telefoon
046 4233925
Dinerbon.com Stein Brasserie Steinerbos
Dinerbon.com Stein Brasserie Steinerbos
Dinerbon.com Stein Brasserie Steinerbos
Dinerbon.com Stein Brasserie Steinerbos
Dinerbon.com Stein Brasserie Steinerbos

Heerlijk brunchen, lunchen of dineren bij Brasserie Steinerbos

In het prachtige Limburgse Steinerbos staat een gezellige brasserie. Na een heerlijke boswandeling of een middag lekker buiten spelen is dit de perfecte plek om neer te strijken voor een smakelijke maaltijd. Met jouw Restaurantbon kun je hier de échte Limburgse gastvrijheid ervaren.

Brunchen, lunchen of dineren

Op zondag serveert deze brasserie een lekkere brunch. Hiervoor dient wel bij het restaurant gereserveerd te worden. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag is brasserie Steinerbos geopend voor de lunch. En op alle dagen van de week kun je bij dit sfeervolle restaurant met je Restaurant Cadeau terecht voor een heerlijk diner. Met verse ingrediënten worden smakelijke maaltijden bereid. Zowel aan volwassenen, als aan kinderen is gedacht. Op het menu staan onder andere lekkere maaltijdsalades en burgers. En spare ribs, een Hollands biefstukje en een oerhammetje staan ook op de kaart. De kleine eters kunnen bijvoorbeeld kiezen voor pannenkoeken, tosti’s, of een ‘Hoopie menu’ (friet, snack, saus, appelmoes en raketijsje).

Veel vermaak voor kinderen

Het Steinerbos is een leuke plek om met kinderen heen te gaan. Naast een binnen- en buitenzwembad vind je hier een heus recreatiepark met onder andere een skelter- en kabelbaan, trampolines, een speelkasteel en een reuzenglijbaan. (Klein)kinderen kunnen zich hier eindeloos vermaken. En na een dagje heerlijk spelen is Brasserie Steinerbos met je Restaurantbon natuurlijk de ideale plek om de knorrende maag te vullen.

Van theehuis tot brasserie

Brasserie Steinerbos kent een lange geschiedenis. Recreatieoord Steinerbos werd opgericht door de Limburgse Staatsmijnen. Mijnwerkers konden hier op zondagen met hun gezin vertier zoeken. In 1938 werd de voormalige boswachterswoning omgebouwd tot theehuis. Na een paar keer van eigenaar verwisseld te zijn en enkele jaren leegstand, opende in 2017 Brasserie Steinerbos de deuren. Het Steinerbos is al bijna 75 jaar een begrip in Limburg. Ga jij met je Restaurant Cadeau naar deze gezellige brasserie?