Brouwerij de Fontein

Adres
Ondergenhousweg 15
6171 GW Stein
Telefoon
046 4262858
Dinerbon.com Stein Brouwerij de Fontein
Dinerbon.com Stein Brouwerij de Fontein

Geniet op een laagdrempelige en leuke manier van de beste bieren van Brouwerij de Fontein in Stein

Brouwerij de Fontein in Stein kan je met je dinerbon op een laagdrempelige en leuke manier kennis laten maken met de beste bieren die er gebrouwd worden. Kies bijvoorbeeld voor een proeverij. Tijdens deze proeverij krijg je vier proefglaasjes met Fonteinbieren. Iedere proeverij wordt afgestemd op het huidige seizoen en het aanbod dat er is. Hierdoor kun je het hele jaar door aangenaam verrast worden. Voordat je ieder biertje proeft, krijg je uitleg over de verschillende typen bier, de achtergrond van de bieren en natuurlijk hoe het best te proeven. Een proeverij met je restaurantbon duurt ongeveer 1 uur.

Boek met je restaurantbon een rondleiding bij Brouwerij de Fontein in Stein

Naast dat je bij Brouwerij de Fontein in Stein een proeverij kunt boeken met je restaurant cadeau, ben je hier ook van harte welkom voor een uitnodigende rondleiding. Tijdens de rondleiding komen alle facetten van het brouwproces kort aan bod. Hierna weet je bijvoorbeeld welke fasen water, mout, hop en gist moeten doorlopen, voordat er bier ontstaat. Het hele traject wordt stap voor stap wordt uitgelegd, waardoor het uitbesteden van je restaurant cadeau leuk en leerzaam tegelijk is.

Breng een bezoek aan het nabijgelegen kasteel en stap terug in de tijd

Wist je dat Brouwerij de Fontein in Stein dichtbij een prachtig kasteel ligt? De panden waarin Brouwerij De Fontein is gevestigd, behoorden namelijk van oudsher tot de landerijen van Kasteel Stein. Deze bevinden zich tegenover de ruïne, waardoor deze historische omgeving zich uitstekend leent voor een leuk bezoek aan Kasteel Stein. Ervaren gidsen van Stichting Erfgoed Stein vertellen je graag alles over deze mooie plek. Let er wel op dat het verstandig is om van tevoren even een reservering te maken, zodat je zeker kan zijn van een leuke rondleiding.