Preuverie Pintelierke

Adres
Schineksstraat 11
6171 AM Stein
Telefoon
046 4336618
Dinerbon.com Stein Preuverie Pintelierke
Dinerbon.com Stein Preuverie Pintelierke
Dinerbon.com Stein Preuverie Pintelierke
Dinerbon.com Stein Preuverie Pintelierke

In het mooie plaatsje Stein zit café Preuverie Pintelierke aan de Schineksstraat. U kunt hier genieten van heerlijke tapas nadat u deze mooie historische plaats heeft ontdekt. Gebruik uw  Restaurant Cadeau  of  Restaurantbon  en geniet van veel verschillende gerechten!
Tapas zijn kleine verschillende hapjes die tegelijkertijd geserveerd worden. Dit is oorspronkelijk Spaans, maar tegenwoordig geeft iedereen zijn eigen draai aan tapas. Bij café Preuverie Pintelierke worden namelijk ook gerechten geserveerd uit verschillende landen. U kunt bij café Preuverie Pintelierke kiezen uit drie arrangementen. Ten eerste kunt u kiezen voor een tapasplank voor twee, waarbij u samen geniet van de heerlijke gerechtjes. U kunt ook kiezen voor een verrassingsmenu van de chef, waarbij u vier gangen aan gerechten geserveerd krijgt. U hoeft dan niet in de kaart te kijken terwijl u geniet van het eten. Tot slot kunt u ook kiezen voor een all you can eat arrangement, waarbij u de hele avond kunt genieten van heel veel verschillende tapas.

Er is veel keuze tussen gerechten, want er zijn wel 50 verschillende tapas. Dit verschilt van vegetarische gerechten tot aan een goed stuk zalm. Zo is er voor iedereen wat wils. Toch heeft elk gerecht iets met elkaar gemeen, want bij elk gerecht zult u de liefde van de keuken proeven. De gerechten worden namelijk met passie door de chefs klaargemaakt. De gerechten zijn echt van hoge kwaliteit en geliefd door velen. Dit kunt u zelf proeven door gebruik te maken van uw  Restaurant Cadeau .

Daarnaast is de bediening erg vriendelijk wat uw ervaring bij café Preuverie Pintelierke nog beter maakt. Bovendien hebben de eigenaren in 2009 het café een nieuwe look gegeven, waardoor het er heel gezellig uitziet. De binnenruimte is warm aangekleed en in de zomer kunt u ook buiten genieten van het lekkere weer.

Bent u een tapas liefhebber of wilt u eens tapas proeven? Ga dan langs café Preuverie Pintelierke en gebruik uw  Restaurantbon  om een gezellige avond te beleven met heerlijk eten!