Herberg Stadt Stevenswaert

Adres
Veldstraat Oost 1
6107AS Stevensweert
Telefoon
0475-552376
Dinerbon.com Stevensweert Herberg Stadt Stevenswaert
Dinerbon.com Stevensweert Herberg Stadt Stevenswaert

In het mooie Limburgse plaatsje Stevensweert vindt u een bourgondisch restaurant dat al sinds 1996 mensen uit de wijde omgeving aantrekt vanwege de gezellige sfeer en de goede kwaliteit van het ambachtelijke eten. We hebben het hier over Herberg Stadt Stevenswaert, dat zich bevindt te midden van het dorp aan de Grote Markt. Limburg staat bekend om de mooie natuur, en in de omgeving van Stevensweert is dit niet anders. Een bezoek aan restaurant Herberg Stadt Stevenswaert is dan ook zeer goed te combineren met een dagje uit in de Limburgse natuur, bijvoorbeeld het maken van een lange wandeling of een mooie fietstocht. Na een heerlijke dat buiten kunt u weer helemaal opladen in de gezellige ambiance van de herberg, onder het genot van een goed glas wijn en gerechten bereid van verse ingrediënten.

Op de menukaart van restaurant Herberg Stadt Stevenswaert staan verschillende verassende gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Schotse coquille op een bedje van bloemkool met hazelnotencrumble en Hotami chips, of van een Gemarineerde Hamachifilet met verschillende bereidingen van bieten en een jus van komkommer, olijfolie en caviaar. Als nagerecht kunt u bijvoorbeeld genieten van caramel short cake met gezouten ijs, een jus van caramel en gemarineerde pruimen of een assortiment van kazen dat wordt geserveerd met honing en stroop uit Stevensweert en brood. Ieder gerecht heeft een bijpassende wijn, waar de bediening u graag over informeert.

Reserveer nu een tafel en kom deze bourgondische belevenis meemaken. Vergeet daarbij niet om uw dinercheque mee te nemen!