Maaszicht café

Adres
Pastoor Pinckersstraat 36
6071 NW Swalmen
Telefoon
0475 504064
Dinerbon.com Swalmen Maaszicht café
Dinerbon.com Swalmen Maaszicht café
Dinerbon.com Swalmen Maaszicht café

Probeer met je restaurant cadeau een High Tea uit bij Maaszicht Café Restaurant

Voor zowel kleine groepen als grote groepen kun je een High Tea uitproberen bij Maaszicht Café Restaurant. Deze High Tea wordt van 12:00 uur tot 15:00 uur geserveerd en is mogelijk vanaf twee personen. Je geniet van water, vruchtensap en thee geserveerd en je begint met een huis aperitief. Daarna geniet je van een klein soepje met hartige luxe minibroodjes, een clubsandwich, wraps, een hartige quiche en mini muffins. Maar ook verschillende zoetigheden zoals petit fours, slagroomsoesjes, zoete macarons en chocolade brownies worden geserveerd. Al met al genoeg lekkers om van te gaan genieten met je restaurant cadeau.

Bijkletsen met familie en vrienden onder het genot van een High Wine – Beer

Naast een High Tea serveert het personeel van Maaszicht Café Restaurant ook een High Wine – Beer van 12:00 tot 20:00 uur. Dit is ook te reserveren vanaf twee personen. Je proeft drie glaasjes bijpassende wijnen of vier glazen bier naar keuze en water. Na het huis aperitief worden een kopje soep, gemarineerde olijfjes, wraps, stokbrood, bruschetta, boter en tapenades en diverse taps geserveerd. Dit maakt dit concept een perfect idee om met je restaurantbon van te genieten met vrienden of collega’s.

Kom voor een lunch of een diner langs bij Maaszicht Café Restaurant

Uiteraard ben je met je restaurantbon ook van harte welkom voor een lunch of diner bij Maaszicht Café Restaurant. De kaart wordt wekelijks afgewisseld, waardoor je je iedere keer aangenaam kunt laten verassen als je een bezoek brengt aan het restaurant. Ben je benieuwd geraakt naar de actuele kaart? Bekijk deze in dat geval op de website van Maaszicht Café Restaurant. Het restaurant is gevestigd aan de Pastoor Pinckersstraat 36 in Swalmen.