Della Mamma

Adres
Maastrichterlaan 97
6291EM Vaals
Telefoon
043 7370094
Dinerbon.com Vaals Della Mamma
Dinerbon.com Vaals Della Mamma

Aan de Maastrichterlaan 97 in Vaals vindt u een gemoedelijk Italiaans restaurant waar u vanaf nu van harte welkom bent met uw dinercheque. Het restaurant heet Della Mamma en het bevindt zich sinds 2012 op deze mooie locatie. Met veel bezieling wordt de tent gerund door Maurizio en Marco, bij wie gastvrijheid, lekker eten en veel aandacht voor elkaar hoog in het vaandel staan. De vader van Marco en Maurizo bracht de liefde en passie voor de Italiaanse keuken vanuit Italië mee naar Nederland en bracht deze over op zijn zoons. Met uw dinercheque kunt u nu zelf ervaren wat er van deze bijzondere erfenis is geworden.

Wanneer u met uw dinercheque een bezoek brengt aan restaurant Della Mamma dan heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt de heerlijke Italiaanse specialiteiten afhalen, maar u kunt natuurlijk ook plaatsnemen in het sfeervolle restaurant. De bediening zal u aldaar alles vertellen over de verschillende gerechten en de lekkerste bijpassende Italiaanse wijnen. Vanaf 1 mei is ieder jaar het gezellige overdekte terras in de binnenplaats geopend, waar u tussen de lantarens, wijnranken en verlichte fonteinen kunt genieten van een welverdiend glas wijn en een smaakvol diner. Wilt u liever op een door u uitgekozen locatie genieten van de kookkunsten van Marco en Maurizio? Dat kan! Zij verzorgen graag de catering voor uw evenement of feest.

Voor alle mogelijkheden kunt u uiteraard contact opnemen met Marco of Maurizio, zij denken graag met u mee! Wij wensen u een fijne avond toe met uw dinercheque bij restaurant Della Mamma aan de Maastrichterlaan in Vaals!