Taverne Chalet

Adres
Vaalserhaagweg 5
6291 CN Vaals
Telefoon
043-3061883
Dinerbon.com Vaals Taverne Chalet

Woont u in de buurt van Vaals of bent u er op bezoek? Kom dan gezellig lunchen of dineren bij Taverne Chalet met uw Dinerbon. Als het weer het toe laat kunt u ook plaats nemen op het zonnige terras en hier in alle rust genieten van een hapje en drankje. Op de menukaart vindt u traditionele eetcafégerechten en een aantal mooie Limburgse lekkernijen. Dit is pas echt de kers op de taart na een dagje fietsen in de bosrijke omgeving of een bezoekje aan het bijzondere drielandenpunt. Taverne Chalet is dagelijks geopend vanaf 10:00. Kom dus gauw langs met uw Dinerbon!

Bij Taverne Chalet kunt u goed eten voor een schappelijke prijs. Ook de typische Limburgse gastvrijheid is hier alom aanwezig! Wilt u echt weer eens uitgebreid dineren? Ruil dan uw Dinerbon in voor het seizoensmenu van drie gangen, waarbij u altijd kunt kiezen uit vis of vlees. Dit menu kan bijvoorbeeld bestaan uit lamsfilet met rode portsaus of kabeljauw met Limburgse mosterdsaus. Uiteraard kunt u ook gewoon van de kaart bestellen. De echte carnivoor is bij Taverne Chalet aan het juiste adres. U kunt onder andere biefstuk, entrecote, tournedos, t-bone steak en gegrilde varkenssteak bestellen. Heeft u liever een lekker stukje verse vis? Ga dan voor de Limburgse forel of de mosselen.

U heeft ook de mogelijkheid om bij Taverne Chalet te komen lunchen met uw Dinerbon. Op de kaart vindt u onder andere pannenkoeken, uitsmijters, een luxe clubsandwich, croque monsieur/madame en een aantal warme lunchgerechten. Voor de liefhebber hebben ze ook Limburg zuurvlees met frietjes!