Brasserie SisterS

Adres
Plenkertstraat 25
6301GK Valkenburg
Telefoon
043 8526229
Dinerbon.com Valkenburg Brasserie SisterS
Dinerbon.com Valkenburg Brasserie SisterS
Dinerbon.com Valkenburg Brasserie SisterS

Besteed uw Dinerbon bij Brasserie SisterS in Valkenburg! Dit is een toegankelijk restaurant waar iedereen welkom is om te komen genieten van een hapje, drankje en de typische Limburgse gastvrijheid. Brasserie SisterS is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 16:00. U kunt er dan terecht voor een bakje koffie met vlaai, een smakelijke lunch of uitgebreid diner. Neem dan ook gerust uw Dinerbon mee!

Het restaurant is in 2012 overgenomen door twee zusjes, waarna de zaak een volledige metamorfose heeft ondergaan. Tegenwoordig is Brasserie SisterS en geliefd restaurant onder zowel buurtbewoners als toeristen. De centrale ligging van de brasserie maakt het de ideale locatie als rustplek tijdens een dagje uit. Op de lunchkaart vindt u diverse belegde Italiaanse bollen, soepen, salades, kroketten en allerlei verschillende schnitzels. U mag dus zelf weten of u licht of uitgebreid wilt lunchen bij SisterS. Afrekenen kan sowieso met uw Dinerbon! Ook in de avond is Brasserie SisterS een leuke plek voor een gezellig etentje. U kunt al vanaf €16,95 een driegangenmenu bestellen, waarbij u steeds uit verschillende gerechtjes kunt kiezen. Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen. Wat dacht u van de Mega Valkburger, spareribs, Ierse kogelbiefstuk of Wienerschnitzel? De vleesliefhebber is hier aan het goede adres!

Als u een leuke plek zoekt om uw kinderen mee naar toe te nemen, bent u ook van harte welkom bij Brasserie SisterS. Op de speciale kinderkaart vindt u bijvoorbeeld snacks, poffertjes, lasagne of een halve portie spareribs bestellen. Tot snel!