The Church Steakhouse & Lounge

Adres
Plenkertstraat 45
6301GL Valkenburg
Telefoon
043 311 7322
Dinerbon.com Valkenburg The Church Steakhouse & Lounge
Dinerbon.com Valkenburg The Church Steakhouse & Lounge

Welkom bij Steakhouse & Lounge Bar “the Church”. Dit Steakhouse is dé bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het populaire Valkenburg. Het Steakhouse is gevestigd in een oud kerkje net buiten het centrum, wat een erg bijzondere sfeer geeft aan het Restaurant. Omdat het kerkje een beschermd monument is, zijn de buitenkant en de plafonds nog geheel in originele staat, dat kunt u van binnen én van buiten goed zien! De inrichting van Steakhouse & Lounge Bar “the Church” is juist modern. Dit maakt het de ideale locatie om na het diner nog te blijven hangen in de loungebar.

Steakhouse the Church is in eerste plaats gespecialiseerd in het bereiden van de beste Steaks uit de wijde omgeving. Het Restaurant werkt slechte met de beste, biologische producten uit de streek. Een deel van het vlees komt van Wagyu koeien van de Wagyu farm in Weer. Dit is een van oorsprong Japanse rundersoort die vroeger alleen door de keizer gegeten mocht worden. Het is erg exclusief vlees, aangezien de runderen allen een speciale stamboom hebben en regelmatig worden gemasseerd volgens Japanse traditie. Alle koeien hebben een goed leven gehad in de Limburgse weiden en het geserveerde vlees is daarom van de beste kwaliteit. Bent u niet zo’n vleeseter, of is iemand uit uw groep dat niet, dan is dat geen probleem. The Church bereidt ook heerlijke vegetarische- of visgerechten.

Voor feesten en partijen of eten met grotere groepen bent u bij Steakhouse the Church ook van harte welkom met uw dinerbon. Vraag het personeel naar de mogelijkheden. Graag tot ziens bij Steakhouse “the Church”.